Đilas zasadio jabuke i borovnice

V. N.

21. 05. 2016. u 12:02

Nekadašnji lider DS i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, pošto je napustio političke vode, rešio je da se oproba i u poljoprivredi

Ђилас засадио јабуке и боровнице

NEKADAŠNjI lider DS i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, pošto je napustio političke vode, rešio je da se oproba i u poljoprivredi. U okolini Negotina, prvi čovek Košarkaškagog saveza Srbije kupio je 20 hektara zemljišta na kome je zasadio jabuke i borovnice.

Prema našim saznanjima, Đilas je još prošle godine pazario plodne oranice za oko 50.000 evra, a njegova investicija može da naraste i na oko pola miliona evra. On nije želeo da komentariše naša saznanja uz objašnjenje da po izlasku iz politike daje izjave isključivo o košarci. Dok je još vodio Beograd i DS, više puta je za naš list izjavio da je budućnost Srbije u poljoprivredi.

Navodno, u biznis sa voćem bivši prvi čovek prestonice ušao je sa Dušanom Nikezićem, nekadašnjim državnim sekretarom u ministarstvu finansija u vreme vlade koju je predvodio DS.

Tako se i Đilas pridružio društvu političara koji su se okušali i u voćarstvu. Poznato je da predsednik Srbije Tomislav Nikolić ima u vlasništvu više od 14 hektara vinograda, voćnjaka i pašnjaka. I potpredsednik SPS Aleksandar Antić, kao i lider Nove stranke Zoran Živković bave se vinogradarstvom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (22)

Staša

21.05.2016. 14:39

Samo zasadio a politika mu i dalje ostaje prioritet, zna se gde je profitna stopa najveća.

postovalac

21.05.2016. 14:43

Bravo Djilase. bas danas sam sa unucima uzivala u parku na N. Bgd i spominjali smo Vas po izgradnji tih divnih oaza za decu i roditelje u blokovima. Od ovakvog coveka se i moze ocekivati da nesto konkretno radi i proizvodi. Kamo srece da je ostao na celu DS i Bgd!

Zoran Živković

21.05.2016. 19:52

Predsednik NOVE stranke, Zoran Živković, ne bavi se vinogradarstvom, niti bilo kojom sličnom delatnošću.

goran.s

22.05.2016. 10:11

@Zoran Živković - ...jer je nesposoban,pa je bankrotirao. Inace je predsednik,pre par godina , onako na lepe oci dobio Kredit za 60 hektara vinograda na Fruskoj Gori. Kad je puklo,izvadio ga je secerko Kostic. E sad cista insinuacija.Predsednik se ekspresno vratio u politiku ,sto naravno nema nikakve veze sa secernim prijateljem ,koga i cije ideje on u parlamentu uopste ne uzima u obzir. Ja tebi ,a ti kome hoces!

preCednik

22.05.2016. 19:16

@Zoran Živković - preCednik nepostojece stranke se bavio vinogradarstvom ali drzavnim novcem, a posto nije imao pojma sta radi, brze bolje je to sve rasprodao i vratio se u politiku da se opet prejeda za dzabe u skupstinskom restoranu. Toliko o tome i tvom preCedniku.

Посматрач

21.05.2016. 22:13

Јадан Зоки, нема човек одакле . Дај да уделимо човеку неки динар, бар први милион да може да се снађе. Иначе овако ће начисто пропасти ако се само политиком буде бавио.

Tihi

22.05.2016. 10:42

Ovo je sada tema br.1, jer to je Djilas, a nema veze za stotine hiljada malih mlekara koji ce prosipati mleko jer se uvozi sve sto nemoze da se proda u E-uniji.Nema veze za seljake-poljopriv. kojima je propala malina zbog nevremena.Mozda ako gos.Djilas kupi krave i i nedaj boze dogodi nepogoda i unisti zasad, doneti novi zakon za poljoprivrednike i jadni seljaci MOZDA preziveti. Nema veze on je veliki politicar, a mi smo mali nebitni seljaci i o nama netreba pisati i nedaj boze pomoci Zalosno

Zoks

22.05.2016. 12:17

Jedini koji je sredio beges za dobro zivljenje njegovi gradana, da mi u NS imamo takvog debi nam bio kraj, NS je jedan neuredni svinjac prljav pun rupa nealsvaltirani ulica katastrofa, moje veliko postovanje za nekoga ko zeli dobro svima

bizMismen

22.05.2016. 19:13

Zoran Zivkovic se bavio vinogradarstvom drzavnim novcem, a ovaj zucko je zgrnuo lovu dok je sav marketing rts-a isao preko ds-a, a sada kada vise nema mesta za njegove marketinske "sposobnosti" koje su postojale samo dok je moglo da se monopolise preko veze, sada je odlucio da na mufte stecen novac ulozi negde jer je marketinski izvor presusio. To sad muzu braca av av.

LJUBICA

23.05.2016. 12:05

Dobar posao je nasao. Nije vazno sta ce da preprodaje jabuke ili reklamne minute sve jedno. Preprodavac je to stari.

Stanojevic Radenko

30.05.2016. 13:42

svaka jabuka je zlatna ! ! ! jos kad uđe u hladnjacu za put do rusije i ista plati bus plus . kolka je to lova NARODE ZNATELI ? ? ?