Uhapšene četiri osobe zbog krađe visokonaponskog kabla

Četiri osobe su lišene slobode prilikom krađe oko 100 metara visokonaponskog kabla, ukupne težine oko 500 kilograma

  • 4

Pripadnici Policijske stanice Lazarevac uhapsili su četiri osobe zbog krađe visokonaponskog kabla, saopštio je Sektor za odnose s javnošću JP EPS.

Evo kada tačno će POSKUPETI STRUJA u Srbiji!

Tokom prethodne noći, na području Lazarevca, četiri osobe lišene su slobode prilikom krađe oko 100 metara visokonaponskog kabla, ukupne težine oko 500 kilograma.

Ako uradite OVU STVAR, nećete dodatno plaćati TV pretplatu uz račun za struju!

Posle istrage Centra za unutrašnju kontrolu u ogranku Rudarski basen „Kolubara", četiri lica su uhapšena u zajedničkoj akciji policijskih službenika Policijske stanice Lazarevac i nadležnih službi JP EPS i RB "Kolubara".

Krađama visokonaponskih kablova ove osobe su u više navrata ugrožavale rad proizvodnog sistema u RB "Kolubara", saopštio je Sektor za odnose s javnošću JP EPS.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Loki

    20. maj 2016 | 15:03

    Meni su polomili strujomer jer je bio postavljen na ulici u nekoj kutiju.huligani dosli i izlomili i kutiju i strujomer pa ispisali neke grafite valja imaju neke veze sa kosovom i fifom.ali ne znam kakve veze ima moj strujomer sa fifom i kosovom.ko ce da plati stetu,sigurno ja.samo cu da trazim da mi vrate brojilo u dvoriste gde je i bilo.20 godina je u dvoristu i nije mu nista ,cim je postavljeno na banderu posle dve nedelje njega vise nema.krivi su huligani ali je kriv i EPS sto mi izbaci MOJE brojilo van kuce.

  • Milic

    20. maj 2016 | 14:22

    Kuku majko koliko kablova na jednu banderu kao gnezdo od rode, pa ovako nesto nisam video nigde u svetu fale samo creva za vodovod boze svasta da svet vidi i da se cudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA