Saobraćajna nesreća kod Kikinde, stradale dve devojke

Dve devojke iz Zrenjanina poginule su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Bašaid kod Kikinde, kada je na njihov automobil naleteo džip.

Dve devojke iz Zrenjanina C. A. (28) i D. F. (30) su izgubile život vozeći se automobilom "ford fijesta", na koji je u raskrsnici naleteo džip "lend rover", kojim je upravljao N. Z. (33) iz Beograda.

Devojke su automobilom išle glavnim putem iz pravca Zrenjanina ka Kikindi, a džip je naleteo na njihovo vozilo na raskrsnici koja vodi ka Bečeju. Džip je dolazio sa sporednog puta iz pravca Bečeja.

Uzrok nesreće još nije poznat, ali se pretpostavlja da je do udesa došlo zato što vozač džipa nije stao da propusti vozilo koje se kretalo magistralnim putem.

Nesreća se dogodila nešto pre 18 sati, a uviđaj je još u toku.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво