Specijalna serija za kraj Rolls-Royce Phantoma (FOTO)

Rolls-Royce je predstavio ograničenu seriju Zenith Collection kojom će se oprostiti od aktuelne, sedme generacije modela Phantom.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 17.05.2016.

16:24

Specijalna serija za kraj Rolls-Royce Phantoma (FOTO)

Proizvođač je saopštio da su automobili iz specijalne edicije bazirani na modelima Phantom Coupe i Phantom Drophead Coupe, a proizvodnja je ograničena na samo 50 jedinica.

Kako je reč o veoma ekskluzivnim primercima, Rolls-Royce je na osnovu diskrecionog prava odabrao kupce kojima će ponuditi ove automobile, pa se oni neće naći u slobodnoj prodaji.
Osim toga, svi primerci će biti izrađeni i opremljeni prema individualnim zahtevima budućih vlasnika, pa se može reći i da je svaki Phantom Zenith Collection jedinstven.

Naravno, kada je reč o ovakvim superluksuznim automobilima, u standardnu opremu spadaju razni ekstravagantni sadržaji, kao što je frižider za šampanjac ili pokretni sto za piknik koji se izvlači iz prtljažnika.
Rolls-Royce Phantom VII zvanično prestaje da se proizvodi do kraja godine, a verzije Coupe i Drophead Coupe izostaće u sledećoj generaciji, s obzirom da se kao alternativa u ponudi nalaze modeli Wrath i Dawn.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: