SNS: Narod kaznio cirkusante

V. N.

15. 05. 2016. u 20:42

Srpska napredna stranka saopštila je da je "stara-nova Demokratska stranka sa svojim koalicionim partnerima Dveri-DSS održala u subotu još jednu cirkusku predstavu

СНС: Народ казнио циркусанте

SRPSKA napredna stranka saopštila je u nedelju da je "stara-nova Demokratska stranka sa svojim koalicionim partnerima Dveri-DSS, i liderima Bojanom Pajtićem, Borisom Tadićem i Sandom Rašković Ivić, održala u subotu još jednu cirkusku predstavu pred zavidnim brojem svojih pristalica od ukupno 270 ljudi".

- Ovim putem izražavamo zadovoljstvo što su građani nedvosmisleno, kao i na izborima 24. aprila, rekli odlučno "ne" onima koji su bili jedino uspešni u brutalnom pljačkanju narodnih para, pustošenju državne imovine i razaranju svih institucija, a čija se politika i dalje zasniva isključivo na svakodnevnim lažima i obmanama.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (14)

Sreten

15.05.2016. 21:34

Gradjani su ih otpisali i ne verujem da ovaj sastav demokrata moze bilo sta da uradi da srusi vlast.

danko

16.05.2016. 12:55

@Sreten - Konkurisi za nekog savetnika, bas si pametan, nemoj d se prodajes za sok i sendvic, vredis mnogo vise

jovović zoran

16.05.2016. 06:50

,,,vaša informaci9ja je netačna - dveri nisu učestvovale u protestu ! a ko je ko , i ko se zašta zalaže videćese uskoro - kada počnu skupštinska zasedanja ! dveri , nemaju ništ-a zajedničko sa goranom vesićem,andrijom mladenovićem ,vulinom , vukom draškovićem , zorano0m dragišićem , sinišom malijem ,,,, koalicionim partnerima sns !,,,

Dveri

16.05.2016. 11:16

Bi sam za Dveri i cak budala radio za njih. Sad sam ih odkacio od srca.Svako onaj koji ulazi u koaliciju sa neprijateljem drzave je i sam neprijatelj.Neka se oni zavaravaju da je u redu i nemju nista sa njima?! Ali neka hvala! Ne interesuje me sta pricaju nego sta rade i ko ih finansira. Ja da trosim vreme a vec spremili kukavicije jaje da legnem.Sto se tice ovih ostalih, samo gledaju ko ce sa kime, ko u rijaliti.Nebitni i neinteresantni ne dosledni. Jednom reciju sivi, bezukusni!