RELJA, CVIJA I COBY OBORILI REKORD: Za samo jedan dan stigli do MILION pregleda na Jutjubu! (VIDEO)

Pesma "Crni sin" je preko noći postala ogroman hit i po broju pregleda nadmašila je dosadašnjeg rekordera, numeru "Uno momento" Severine i "Ministarki"

  • 52

Juče su objavili spot za pesmu "Crni sin", Stefan Cvijović Cvija, Relja Popović i Slobodan Veljković Coby, a danas su oborili regionalni rekord po broju pregleda u toku prvih 24 sata na Jutjubu.

CVIJA, RELJA I COBY U ZATVORU SNIMILI HITČINU: Klubovi će grmeti uz pesmu CRNI SIN! (VIDEO)

Severina i grupa "Ministarke" sa pesmom "Uno momento", bile su najgledanije u prvih 24 sata od objavljivanja, sa dostignutih 800.000 pregleda. Međutim, spot za pesmu "Crni sin" sada ih je prestigao sa 870.000 pregleda za samo 24 sata od postavljanja na Jutjub. Relja, Cvija i Coby postali su regionalni rekorderi, a milion pregleda su dostigli nakon 28 sati na osnovu zvanične analitike u realnom vremenu, da vas ne zbuni brojač na Jutubu koji "kasni", pa će se ta cifra pojaviti tek za sat, dva ili pet.

Foto: IDJVideos Foto: IDJVideos

Produkcija "IDJVideos" još jednom je zasluženo zauzela "tron", pesma je već postala hit, a prava ludnica, po svemu sudeći, tek sledi.

Pogledajte spot za pesmu "Crni sin":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KORN

    12. maj 2016 | 16:51

    Pesma je vrh iskljucio sam je posle 15 sekundi ja reko neki reperi,nemam pojma ko su ovi ono bre zavijaju kao u Turskim serijama.Ako ovo voli omladina da sluša onda svaka im cast na ukusu,bolje Grand da slušaju.

  • Scarecrow

    12. maj 2016 | 17:43

    Ako nam je ovo hit onda stvarno me znam sta da kazem... Ocajan pokusaj nekog mafijanja... Tekst preocajan, mislim na rime, ne na poentu teksta. Tuga koliko autotjuna je korisceno...ne znam kome to lici ma nesto. Spot takodje glume neki luksuz kakav nece imati u zivotu, barem ne od "repovanja". Sve u svemu pesma je prelosa, mada se to i moglo ocekivati, ako ste ikada poslusali EO i Cviju Grandovog repera... Da ne vidim ovo drugi put na telegrafu ne bih ni poslusao, ali reko ajde kada se gura toliko mozda im se i posrecilo da snime nesto sto se moze poslusati, ali ipak ne...

  • Pedja

    12. maj 2016 | 17:51

    Danas postoji softver koji za minut napumpa 100000 pregleda, vise niko ne broji i ne shvata ozbiljno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA