DOĐITE SUTRA NA KALEMEGDAN: Turnir Humanijada za pomoć fondaciji Podrži život
Foto: Profimedia

Grad podržao manifestaciju

DOĐITE SUTRA NA KALEMEGDAN: Turnir Humanijada za pomoć fondaciji Podrži život

Beograd -

Humanitarni turnir organizuje udruženje Humanijada, a sav prilog udruženje uplaćuje na račun fondacije ,Podrži život što je dobar povod za odlazak na terene Kalemegdanske tvrđave

BEOGRAD- Grad Beograd podržao je humanitarni turnir „Humanijada 2016” koji će sutra biti održan na košarkaškim terenima Kalemegdana.

Ovaj turnir promovisao je veliki broj poznatih sportista, glumaca i drugih javnih ličnosti, među kojima su Dragan Bjelogrlić, Uroš Đurić, Marko Pantelić, Andrija Milošević i mnogi drugi.

– Nadam se da će biti puno publike i da će podržati manifestaciju koja ima za cilj da se prikupe sredstva za one kojima su potrebna. Očekuje nas sigurno zanimljiv dan koji će biti u znaku humanosti, druženja i zabave, a izgleda i da neće biti kiše – kazao je Milutin Folić, glavni gradski urbanista.

Humanitarni turnir organizuje udruženje „Humanijada”, a sav prilog udruženje uplaćuje na račun fondacije ,,Podrži život” što je dobar povod za odlazak na terene Kalemegdanske tvrđave.

Pored samog turnira, sve koji budu došli očekuje i dobra zabava uz sjajnu muziku, posluženje, ali i uživanje uz utakmicu poznatih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track