Petak, 06.05.2016.

18:09

Jovičić: Da se istraži rušenje i ko je nosio fantomke

Potpredsednik Izvršnog odbora SNS Aleksandar Jovičić zatražio je u ime te stranke da se istraži ko je bespravno srušio objekte u Savamali.

Izvor: Tanjug

Jovičić: Da se istraži rušenje i ko je nosio fantomke
Foto: Tanjug, arhiva

On je zatražio i odgovor na pitanje ko je nosio fantomke u noći kad su oni rušeni.

Na konferenciji za novinare Jovičić je rekao da ta stranka želi da se slučaj istraži i pozvao Tužilaštvo i policiju da reaguju u slučaju rušenja objekata u Savamali.

Na pitanje novinara o bezbednosti građana, on je ponovio da to treba da se istraži i da je bezbednost građana na prvom mestu.

Zatim je postavio pitanje "da možda tu bezbednost ne ugrožavaju ovi sa fantomkama".

"Meni da treba fantomka, ne bih znao odakle i gde da je kupim", rekao je Jovičić.

Na konstataciju novinara da mogu da se kupe u Armi šopu u centru Beograda, Jovičić je odgovorio da on misli da fantomke nisu tu kupljene već negde drugde i mnogo ranije.

On se osvrnuo i na današnju konferenciju Nove stranke na kojoj je više funkcionera obraćanje započelo s fantomkama, da bi ih u toku izlaganja skinuli uz komentar da njima nije potrebna, i upitao "da li su te fantomke nosili kada su hapsili Slobodana Miloševića, palili i plačkali Skupštinu Srbije, izručivali Radovana Karadžića, pljačkali javna preduceha i otimali novac iz njih".

"To je skandalozni performans gospodina Zorana Živkovića", rekao je Jovičić i dodao da je to Srbija koju Živković želi da vrati građanima.

On je naveo i da smo "videli kako su se Živković i tadašnja vlast ponašali pre 15 godina kada su palili i uništavali Skupštinu Srbije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: