Nevesta se ubila zbog dečka!

06. 05. 2016. u 14:44

Pratiša Banerdži u telefonskom razgovoru sa Rahulom nagovestila samoubistvo: Nazivaju me nemoralnom. Mojim roditeljima i meni prete smrću! Šta mi je još ostalo od života - čuje se u razgovoru

Невеста се убила због дечка!

Rahul Radž Sing i Pratiša Banerdži

KONTROVERZE oko samoubistva zvezde indijske sapunice "Mala nevesta", Pratiše Banerdži, ne prestaju ni posle mesec od njene smrti. Mada su nagađanja o sumnjivim okolnostima pod kojim se ceo slučaj odigrao prisutna od početka, najnovija otkrića uzdrmala su javnost. Naime, tužilaštvu je kao dokaz dostavljen snimak poslednjeg razgovora Banerdžijeve i njenog partnera Rahula Radža Singa, u kojem se ona žali da joj je život u opasnosti. Singu, koji je pod optužbom za zlostavljanje i ubistvo, priveden pre tri nedelje, odobrena je kaucija 25. aprila, nakon što je utvrđeno da nema valjanih argumenata da je glumicu isprovocirao na samoubistvo. Međutim, sumnja ostaje.

- Nazivaju me nemoralnom. Mojim roditeljima i meni prete smrću! Šta mi je još ostalo od života - čuje se uznemireni glas mlade glumice, a zatim i odgovor njenog dečka: - To su sve gluposti. Ne dosađuj mi!

U nastavku razgovora ona apeluje na Singa da ostavi egoizam po strani, i pita ga kako može da kaže da nije reč o nečem ozbiljnom.

- Varao si me, odvojio me od roditelja, sad ćeš morati dobro da razmisliš šta ćeš dalje - kroz suze mu poručuje Pratiša, a on je zbunjen smiruje: - Šta se događa? Razgovaraćemo kad dođem kući. Na putu sam, stižem uskoro. Samo ništa ne radi dok ne dođem.

U tom trenutku on prekida razgovor, a Pratiša mu i dalje preti, ne shvatajući da s druge strane žice nema nikoga.

To je bio i njihov poslednji razgovor. Nekoliko sati kasnije Rahul pronalazi bivšu Anandi obešenu o ventilator u njihovoj sobi. Mada je policija utvrdila da je reč o samoubistvu, ne dajući konkretna objašnjenja o poreklu modrica na glumičinom licu, trenutno se istraga odvija u drugom smeru. Da li je, ipak, reč o ubistvu?

Istražitelji, možda, nisu uspeli da objasne kako su, i kad, nastale povrede na Pratišinom licu, ali na njenom telu su, zato, pronađene starije modrice, koje idu u prilog teoriji da je bila mučena, zbog čega je počinila samoubistvo. U međuvremenu, isplivale su i tvrdnje Rahulovih ranijih devojaka, o tome kako je Pratišina situacija, nešto što su sve one proživele sa njim, uz srećniji ishod.

- Njegova taktika je da te zavede, odvoji od najbliže rodbine i prijatelja. Potom počinje psihička tortura, a sve sa ciljem da stavi tebe i tvoj novac pod kontrolu. Meni i mom ocu, on i dalje duguje 10.000 američkih dolara za osnivanje marketing kompanije - ističe jedna od devojaka.

Iako Pratiše nema već mesec, čini se da će njena smrt biti tema koja će još dugo zanimati indijsku javnost, a novih detalja, poput onog da je glumica samo nekoliko dana pred samoubistvo izvršila i abortus, neće manjkati.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije