06. maj  2016. 14.56  | Izvor: Beta

Pajtić najavio neposredne izbore u DS-u

NIŠ -

Predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić najavio je danas u Nišu da će ta stranka u roku od šest meseci od završetka izbora u Srbiji organizovati redovne stranačke izbore i to neposredne.

 

"Umesto izbora posredstvom delegata, organizovaćemo neposredne izbore jer smatramo da članovi imaju pravo da kažu šta misle o sopstvenoj stranci", rekao je Pajtić na proslavi slave Svetog Đorđa u prostorijama DS-a u Nišu.

Pajtić je rekao da će neposredni stranački izbori biti veliki korak u političkom životu Srbije pošto ih nijedna stranka do sada nije organizovala.

"Želimo da demokratija bude neposredna, jer samo stranka koja je u stanju da demokratizuje sebe biće u stanju da demokratizuje celu Srbiju", rekao je Pajtić.

Tagovi
Srodne vesti

Broj komentara: 2

Miodrag  06. 05. 2016. | 18:20
Mene interesuje hoce li na njima moci da glasaju i clanovi Dveri?
Gordana  09. 05. 2016. | 22:47
Bravo za demokratičnost! Puna podrška na neposrednim izborima, dosta je bilo promena na čelu DS-a, za poslednje četiri godine! Svaki poraženi odlazi ali DS ostaje i moramo je sačuvati jer je Srbiji potrebna! Greške su pravljene, greške smo priznali, potražimo šansu kod gradjana da dokažemo da smo drugačiji!