Stounsi zabranili Trampu da koristi njihovu muziku

Britanska grupa Rolingstouns tražila je od kandidata za predsedničku nominaciju Republikanske partije Donalda Trampa da prestane da pušta njihove pesme na svojim mitinzima tokom izborne kampanje.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 05.05.2016.

11:25

Stounsi zabranili Trampu da koristi njihovu muziku
Foto: Gettyimages

Bend je juče saopštio da nije dao dozvolu Trampovom izbornom štabu da koristi njihove pesme i da je zahtevao da odmah prestane da upotrebljava njihovu muziku.

Tramp je na svojim skupovima tokom unatarpartijskih izbora prethodnih meseci, pored muzike Rolingstounsa, koristio pesme Eltona Džona, operu i rok muziku.

Jedna od pesama koja se često mogla čuti na njegovim mitinzima je pesma Rolingstounsa iz 1969. godine "You Can't Always Get What You Want".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: