Društvo

POMAŽEMO ISTRAGU ZLOČINA KOJI POTRESA SRBIJU! INFORMER DAJE 1.000.000 za informaciju o Jeleninom ubistvu!

Objavljeno: 03.05.2016 | 19:44Izvor: medio.rs

Informer će isplatiti milion dinara svakom ko ponudi informaciju koja će dovesti do hapšenja ubice zvezde Granda Jelene Marjanović. Sve podatke šaljite na mejl kojeubiojelenu@informer.rs

Dnevne novine Informer nude milion dinara za informaciju koja bi dovela do rasvetljavanja ubistva pevačice Jelene Marjanović! Ovaj novac isplatićemo onome ko nam dostavi kredibilan trag ili drugi dokaz na osnovu kog bi policija uspela da reši zločin koji punih mesec dana trese Srbiju.

Ukoliko imate informaciju za koju verujete da bi mogla biti od presudne važnosti u ovom slučaju, molimo vas da nas kontaktirate preko mejla: kojeubiojelenu@informer.rs

Uredništvo Informera saopštava da se na ovaj, u srpskoj medijskoj praksi neuobičajen korak, odlučilo ne bi li pomoglo da se počinilac jezivog zločina sto pre privede pravdi.

- Ne pamti se da je neki zločin potresao Srbiju kao ubistvo Jelene Marjanović. Pošto sve informacije koje imamo govore da policiji da bi rasvetlila slučaj nedostaje ključni dokaz, odlučili smo da na ovaj način pokušamo da pomognemo istrazi - kaže glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

Prema njegovim rečima, vrlo je važno da monstruozno ubistvo Jelene Marjanović ne ostane zauvek nerazjašnjeno.

Ubistvo Jelene Marjanović u brojkama

31 dan traje istraga zločina
2.000 policajaca radi na slučaju
2 puta je njen suprug Zoran pao na poligrafu
člana porodice Marjanović saslušano je na poligrafu
32 godine imala je Jelena

- Čovek koji je Jelenu ubio razbivši joj glavu sa više od 30 divljačkih udaraca još je na slobodi. I to je nešto sa čim nikako ne bismo smeli da se pomirimo. Taj ludak šeta našim ulicama i sutra može da ponovi svoj zločin. Zato je, zbog svih nas, zbog naših majki, naših supruga, naših sestara, naših ćerki, veoma važno da Jelenin ubica bude što pre otkriven i uhapšen - naglašava Vučićević.

Sagovornici Informera, policijski eksperti i medijski analitičari kažu da bi raspisivanje milionske nagrade za informacije o ubistvu Jelene i te kako moglo da bude od koristi policiji. Poznati kriminolog Božo Spasić kaže da je akcija Informera odlična i da postoji velika šansa da dovede do Jeleninog ubice.

- Ovo je odlična ideja! Čudi me da tako nešto nije palo na pamet našoj policiji. Vrlo je moguće da se sada neko ko nešto zna o ubistvu polakomi na pare, jer je u pitanju značajna suma novca - ističe Spasić.

S druge strane, kriminolog Zlatko Nikolić smatra da niko neće pristati da otkrije ubicu Jelene Marjanović ni za milion dolara jer su svedoci ovog zločina iz vrlo bliskog okruženja ubice, ma ko to bio!

- Ovo ubistvo je očigledno planirano mesecima jer su izbrisani svi tragovi. Jedino što me teši jeste to da nema savršenog zločina i da će Jelenin ubica biti otkriven kad-tad - kaže Nikolić.

Inače, 31 dan od surovog ubistva Jelene Marjanović istraga praktično tapka u mestu. Policija se poslednjih dana koncentriše na neposredno okruženje porodice Marjanović, pošto se sumnja da se tu krije ubica, a da su članovi Jelenine porodice na neki način povezani sa zločinom.

- Posle mesec dana danonoćne, veoma opsežne istrage, nismo našli nijedan dokaz da je neko od članova porodice Marjanović neposredno ubio Jelenu. Sa druge strane, gotovo svi pokazatelji ukazuju da oni znaju nešto o ovom zločinu, da im je možda poznato i ko je ubica, ali da o tome ćute. Zato smo se koncentrisali na ljude iz njihovog najbližeg okruženja, proveravamo sa kim su imali poslovne odnose, konflikte, neraščišćene račune, da li je neko od Marjanovića dužan ili je nekome pozajmljivao novac, pa se možda tu kriju motivi za ubistvo. Istraga ovog zločina nije stala, naprotiv, poslednjih dana još više policajaca radi na ovom slučaju i proverava svaki trag - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Informer.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u