Horoskop otkriva: Kakvi ste u ulozi šefa?

by | maj 2, 2016

Ako postoji period kada vam zasmeta ponašanje vašeg šefa, kada ne razumete njegove reakcije, pogledajte šta da očekujete na osnovu horoskopskog znaka.

Foto: PrintScreen

Foto: PrintScreen

Saznajte kakav je vaš šef u zavisnosti od horoskopskog znaka i osvojite teritoriju!

Ovan

Ovan u ulozi šefa zna kako da aktivira svoje zaposlene i pruži im podsticaj. Očekuje od vas posvećenost poslu.

Bik

Bik kao poslodavac ceni težak rad zaposlenih i budite sa njim strpljivi. Ne smete biti neuredni.

Blizanci

Vaš Blizanac šef je divan, pametan i ozbiljan partner koji zna kako da strpljivo sluša i daje uputstva svojim zaposlenima.

Rak

Gazda Rak će uvek biti tu da sasluša problem svojih zaposlenih i brine o svima. Rak ne voli neelegantno ponašanje na poslu i moraćete da pokažete da znate kako treba da se ponašate, kako unutar tako i van kancelarije.

Ostale horoskopske znakove i njihove šefovske osobine pronađite na sledećim stranicama

Foto: PrintScreen

Foto: PrintScreen

Lav

Lav je šef, a šef je uvek u pravu. Pre nego što prigovorite, naučite da ga slušate i nećete izgubiti.

Devica

Devica poslodavac daje osnovu za detalje i želi da kontroliše sve. Važno je da pokažete poverenje i zatražite njegovu pomoć kada niste sigurni o nečemu.

Vaga

Vaga kao ljubitelj mira i harmonije želi da na poslu svi budu u harmoniji. Vaga u ulozi šefa je uvek tu za vas u svemu što je potrebno i pokazaće strpljenje i razumevanje.

Škorpija

Možda se čine tajanstvenim sa posebnom vrstom držanja, ali oni su u suštini šefovi odabrani da vam ne daju da dišete. Bilo bi lepo da se izbegne napetost na radnom mestu.

Foto: PrintScreen

Foto: PrintScreen

Strelac

Strelac je tip šefa „otvorena knjiga“ za ismevanje svih koji su zainteresovani za ideal u kancelarijskom prostoru. On je zanimljiv šef, koji je tolerantan kada su u pitanju slobodni dani i bolovanja, idealista je i bori se za posao. Nemojte ga zamarati dosadnim stvarima.

Jarac

Ovo je zahtevan poslodavac koji će učiniti sve da dobije željeni cilj. On obično drži sve konce u rukama, retko daje komplimente zaposlenima, ali ako je zadovoljan sa vama, ponekad će vas nagraditi.

Vodolija

Vodolija voli zajednički rad i želi da se svi ujedine i teže ka najboljem. Vodolije su vrlo retko u ulozi šefa, ali kada jesu, oni cene rad i individualnost. Data reč za Vodoliju je svetinja i zato pazite šta obećavate svom šefu, jer ćete to morati da ispunite.

Ribe

Ljubazna i prilično tolerantna prema svima, Riba kao šef želi da se njegovi zaposleni ne osećaju iskorišćeno. Da biste malo bolje razumeli ponašanje svog šefa morate da znate da on živi u dva sveta: prvi i najznačajniji je svet snova i nada, a drugi onaj realan u kome ima ulogu poslodavca.

Tagovi: