Neko laže - KS Italije ili Evroliga?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 29.04.2016.
20:59
Izvor: Sportske.net

Nakon sastanka u Londonu Evroliga je saopštila da će tri italijanska kluba naredne sezone igrati u Evrokupu, dok KS Italije tvrdi da ima pisanu potvrdu da su te ekipe odustale od pomenutog takmičenja.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Predstavnici Evrolige i klubova iz 12 evropskih zemalja u petak su sastančili u Londonu, a kao rezultat samita izdato je zvanično saopštenje o čemu ste mogli da čitate OVDE.

Ukoliko ste prathodnih dana i nedelja pratili dešavanja u evropskoj košarci primetili ste da je Evroliga večeras saopštila da će u Evrokupu igrati tri italijanska kluba što je u suprotnosti sa onim što je naveo Košarkaški savez Italije pre samo nekoliko dana.

Pre nešto manje od mesec dana Dinamo Sasari, Ređo Emilija i Trento najavili su učešće u Evrokupu, a nakon sankcija koje je izrekla FIBA Evropa KS Italije se oglasio i poručio da pomenuti klubovi odustaju od Evrokupa.

Večeras je KS Italije podsetio javnost da poseduje pisana obaveštenja zvaničnika Dinama, Ređo Emilije i Trenta u kojima se navodi da ti klubovi neće igrati u Evrokupu.

Evidentno je da se saopštenje Evrolige i ono što tvrde u KS Italije nalazi u koliziji pa ostaje da vidimo ko ne govori istinu u ovoj priči.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nekros77
Saturday, 30.04.2016
07:43

Izem ti EK bez Sasarija i Trenta pa i Redjo Emilije, mada bi trebalo da ima mesta i za Veneciju, mada me ne bi ni iznenadilo da i Cantu zbog Rusa igra sledece sezone u EK!