Prodavačice iz Lilija uspešno prošle obuku za predstavnike opozicije u biračkim odborima
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

29. apr. 2016

Opozicija angažuje prodavačice iz Lilija da čuvaju biračke kutije

BEOGRAD, 29. april 2016, (Njuz) – Opozicione partije odlučne su u nameri da strogo kontrolišu ponovljene izbore, pa će čuvanje biračkih kutija poveriti prodavačicama “Lilija”. Oni smatraju da će ovim potezom eliminisati svaku mogućnost krađe na biračkim mestima.

– Održali smo sastanak odmah posle sednice RIK-a i dogovorili se da udružimo svoje snage kako bi na ponovljenim izborima sprečili svaku mogućnost krađe – kaže Bojan Pajtić, predsednik DS-a – Za kontrolu biračkih mesta biće angažovani vrhunski obučeni profesionalci kojima neće promaći nijedna sitnica. Posle razmatranja svih predloga, naš izbor je pao na radnice drogerije Lili u čiju revnost i sposobnost opažanja odavno niko ne sumnja – obrazložio je on ovu odluku.

Sa njim se slažu i u koaliciji Dveri-DSS o čijoj sudbini u parlamentu odlučuju ovi izbori.

– Na delu je neviđena izborna krađa u režiji Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke i naša koalicija će učiniti sve kako bismo ih sprečili u tome. Posle sastanka sa drugim liderima opozicije, lično sam otišao u najbliži “Lili” i razgovarao sa prodavačicama koje su izrazile spremnost da nam pomognu u našoj želji. Na delu sam se uverio da su potpuno obučene za ovaj zadatak, pa će one biti naši predstavnici u biračkim odborima – rekao je predsednik Dveri Boško Obradović koji nam je pokazao turpiju za pete i uvijač za trepavice koje je bio prinuđen da kupi tokom ove posete.

U Srpskoj naprednoj stranci sa neodobravanjem gledaju na ovu ideju jer smatraju da bi uvođenje prodavačica “Lilija” u izbornu utakmicu bio presedan. U ovoj partiji ističu da će, ukoliko opozicija bude insistirala na svom predlogu, i oni uvesti profesionalce u igru i da su tim povodom već stupili u kontakt sa nepoznatim licima sa fantomkama na glavi.

Bojan Savić

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Utakmica u startu nije fer, jer se o prodavačicama sve zna, a ovi u fantomkama ustvari ne postoje!

    1. koska kaže:

      a i biografija vlasnika lilly drogerija garantuje zeljeni rezultat.

  2. Ja sam kaže:

    Da li se opet predvidja neko predizborno ubistvo na bedemu?

    1. milan (nisam odavde) kaže:

      A zašto bi kad ni za ovo prvo, suprotno od garantovanog obećanja najvećeg u istoriji, ime ubice nije saoošteno za 48 sati!

      1. Ja sam kaže:

        Ma da nije neki vidjeniji clan…

        1. milan (nisam odavde) kaže:

          Pa mogla je naleteti i na trening specijalnih jedinica za gradjenje ruševina po gradu!

          1. Ja sam kaže:

            Demokratsko pravo svakog gradjanina Srbije, a posebno gradjanke, je da cuti, ostane bez glasa, bude zlostavljan, obogaljen a po potrebi i obogacem nezivotom.

  3. Nina kaže:

    Mnogo su bolji momci u ‘ civilu’ strateski rasporedjeni na pocetku svih rafova u Superveru Konjarnik.

    1. vitez kaže:

      A, šta mislite da pozovu onu med. sestru iz N. Fronta, ona odlično barata sa brojevima.

  4. kukuruz kaže:

    Vise nije smesno.

  5. gradjanin kaže:

    Ovo je šaljiv sajt ali činjenice su takve da ovi izbori koje su organizovali naši cirkusanti na vlasti nemaju smisla. Glasačke kutije su posle glasanja iz naše Mesne zajednice nosili kućama da ih ne ostave u Mesnoj zajednici jer su SLAVILI POBEDU pa su listiće odneli kućama da ih sutra prebroje.

    1. Mizantropikus kaže:

      Da se kupaju u njima?

      1. Mrvica kaže:

        Samo Baja Patak

  6. voya montoya kaže:

    A lepo je ministar MUDA predlagao da pripadnici Ministarstva unutrasnjih dela obavljaju kontrolu,pa i da potpisuju zapisnike…Ova NVO Lilly, nije u stanju sama ovo da obavi,predlažem i DM,naravno ako RIK i Riki prihvate…

  7. Miletov drug kaže:

    Glasanje treba obavljati u kioscima Lutrije Srbije. Zaokružiš koga hoćeš, tetka u kiosku propusti tiket kroz mašinu i u 20.01 se zna tačan broj glasova. A lutrija je poznata po tome što nema nameštanja, osim ponekad, tu i tamo, pomalo… ali ne bi valjda za izbore nameštali.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *