Protest na Vračaru zbog pritiska na odbornike

Predstavnici političkih stranaka koje su na opštinskim izborima u opštini Vračar nastupile zajedno, protestovali su danas ispred zgrade opštine zbog pokušaja nudjenja mita odbornicima te liste koja je osvojila većinu na izborima.
Izborna lista "Vračar slobodno-Bane Kuzmanović", koju čine predstavnici Demokratske stranke (DS), Socijaldemokratske stranke (SDS), Liberalno demokratske partije (LDP), Nove stranke, Socijaldemokratske unije i Levice Srbije, osvojila je većinu odborničkih mandata na opštinskim izborima.
 
Predstavnik te liste Branislav Bane Kuzmanović rekao je na protestu da je ono što se radi na Vračaru nastavak kradje izbora. Prema njegovim rečima, nudjenje mita odbornicima većine da predju na drugu stranu jeste trgovina uticajem i krivično delo.
 
"Kada pretite ljudima otpuštanjem sa posla, kada pretite njihovim porodicama, upućujete ih na rad u Mladenovac, to pokazuje da ne poštujete izbornu volju gradjana i da vršite pritisak na novoizabrane odbornike koji imaju većinu na Vračaru. To gradjani Vračara neće dozvoliti, kradja neće proći", rekao je Kuzmanović.
 
Medju nekoliko stotina gradjana Vračara, bili su prisutni i funkcioneri stranaka Dragan Šutanovac, Danilo Bašić, Goran Ćirić, Borko Stefanović i drugi.
 
Autor: Beta 
  • Vucko

    28.04.2016 22:52
    Dokle
    - - Ovo stvarno je parodija sta sve je uradio SNS i sta su sve hteli napraviti samo da bi ostali na vlast. Pa zar mi obicni ljudi, glasaci smo OVCE? DOKLE nas tako vredjaju i lazu. DOKLE da slusamo ove Radikalske-SNS (rusofile) kako nam lepo ide, kako smo najbolji u regionu i sire a mi vec u blatu do guse! DOKLE da gledamo samo nihove Televizije i lazirane SNS emisije . Nemamo ni jednu normalnu Televiziju osim Televizije (N1).
    - - Kako je moguce, i da li je to normalno da kradu izbore, da menja zapisnike, da ubace usput nihove vec spremne papire u dzakove, vec spremne papire u glasacke kutije. DOKLE bre SNS-ovci.!!!
    - - Absolutno nista niste napravili u ove 3 godine osim otvaranje neke lazne fabrike da bi videli Vucica svaki dan kako lopatara, pa ako njega svi neskolovani kadrovi i lazni doktorati. DOKLE takvi ljudi da vode nasu jadnu i bednu drzavu ? DOKLE!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija