KEKS S TRAVOM: Veljko Ražnatović se zalaže za legalizaciju marihuane
Foto: Damir Dervišagić, Instagram

Promoter

KEKS S TRAVOM: Veljko Ražnatović se zalaže za legalizaciju marihuane

Stars -

Cecin naslednik na Instagramu objavio sliku na kojoj se nalazi proizvod pod nazivom „legalizovano“, koji u sebi sadrži i malo psihoaktivnih supstanci

Veljko Ražnatović objavio je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj se nalazi keks „ligalajzd“ (legalizovano), koji u sebi sadrži marihuanu, čime je podržao legalizaciju ove lake droge.Privatan život naslednika najveće folk pevačice u Srbiji i Željka Ražnatovića Arkana veoma je zanimljiv javnosti, posebno njihovi ljubavni problemi i noćni izlasci. Kad je to u pitanju, Veljko Ražnatović je znatno aktivniji od svoje sestre Anastasije, pa skoro svakodnevno na Instagram postavlja fotografije i video-snimke. Juče je Cecin naslednik objavio sliku na kojoj se nalazi ovaj keks, ali nije objasnio da li i sam konzumira ovaj slatkiš, a sasvim sigurno je da je Veljko na ovaj način želeo da pokaže da se zalaže za legalizaciju lakih droga.Ovim povodom pozvali smo Maksima Rapajića, hemičara i stručnjaka iz oblasti fitnesa i zdrave ishrane, koji nam je objasnio da je u pitanju keks koji u sebi može da sadrži određeni procenat psihoaktivnih supstanci.- Reč je o keksu koji je napravljen od posebne vrste marihuane i on u sebi uglavnom ne sadrži psihoaktivne supstance ili ih sadrži u veoma malim količinama. Pravi se tako što se iz ploda izoluje protein. Naziv „legalizovano“ dobio je zato što je njegova legalna prodaja zabranjena skoro u celoj Evropi, uključujući i Srbiju, jer su stručnjaci procenili da bi taj proizvod mogao da bude zloupotrebljen - rekao je on.

Ceca nije odgovarala na naše poruke, a ni Veljko nije bio raspoložen da nam otkrije da li ovaj potez znači da je pobornik legalizacije lakih droga.

PriznalaMARINA VOLI DA DUVAInicijativa da se marihuana legalizuje u Srbiji postoji već nekoliko godina, ali se ona ograničava isključivo na upotrebu u medicinske svrhe. Jedna od retkih koja se odvažila da javno prizna kako redovno konzumira marihuanu je Marina Perazić. Osim nje, o svom iskustvu sa pušenjem džointa pričao je i Čeda Jovanović. Takođe, i reditelj Emir Kusturica svojevremeno je otkrio da je koristio lake droge, pravdajući se da to svi rade.Osim njih, iskustvo sa marihuanom imali su i Rambo Amadeus, Goran Bregović, kao i Katarina Radivojević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track