Beograđani javite se, šansa za 2.000

Beogradski sajam zapošljavanja i praksi obiće održan u ponedeljak, 18. aprila u Domu omladine.

Srbija

Izvor: B92, Beta

Subota, 16.04.2016.

09:14

Beograđani javite se, šansa za 2.000
(Foto: Thinkstock.com)

Tom prilikom 80 firmi ponudiće oko 2.000 radnih mesta, najavila je danas beogradska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje.

Manifestacija će trajati od 10 do 16 sati, a u ponudi će biti radna mesta u narazličitijim sektorima. Neke od kompanija koje će se predstaviti su i Vulkan izdavaštvo, Er Srbija etering, Frikom, Hleb i kifle, Deleze Srbija, Cepter internešnal, Ernst & Jang, Geosonda i Kopaonik, dok će četiri firme ponuditi i profesionalno usavršavanje kroz stručnu praksu - za ukupno 45 nezaposlenih mladih.

Svi koji su u potrazi za poslom imaće priliku da direktno razgovaraju sa poslodavcima, predstave se i predaju svoje radne biografije. Na štandu Nacionalne službe moći će da se dobiju informacije o aktuelnim programima za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena i pomoć u pisanju radne biografije.

Organizatori Beogradskog sajma zapošljavanja i praksi su gradski Sekretarijat za privredu, beogradska filijala NSZ, Privredna komora Beograda i Dom omladine Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

22 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: