13. april  2016. 13.16  | Izvor: Tanjug

Vučić: Šešelj, Pajtić, Ružić...svi su oni isti

BEOGRAD -

Nema razlike između Borisa Tadića, Bojana Pajtića, Vojislava Šešelja, Sande Rašković Ivić, Novice Tončeva i Branka Ružića, izjavio je premijer i predsednik SNS Aleksandar Vučić u intervjuu za novi broj NIN-a.

Kako se navodi u izvodima koji je taj list dostavio Tanjugu, Vučić je objasnio da su svi oni isti jer je njihova jedina politika "mrzim Vučića'".

Vučić je u predizbornom intervjuu za taj nedeljnik potvrdio da će SNS "sasvim sigurno" praviti postizbornu koaliciju i ukoliko njihova lista na republičkim izborima 24. aprila osvoji apsolutnu većinu.

"Pokušaćemo da napravimo najširi mogući blok ljudi, koji žele stabilnu i sigurnu budućnost. . . Potrebno nam je široko okupljanje naroda", istakao je on.

Lider naprednjaka nije želeo da kaže ko su mogući postizborni koalicioni partneri njegove stranke, ali je objasnio koga sve "sto posto sigurno" ne vidi kao moguće partnere.

"Ono što je sto posto sigurno to je da nikakve kompromise nećemo praviti s onima koji bi da od Srbije naprave evropskog gubavca, regionalnog i svetskog pariju, koji traže da odustanemo od evropskog puta. E, pa, neću da odustanem od evropskog puta!", kazao je Vučić.

Na pitanje da li je tu reč o SRS, DSS i Dverima, odgovorio je:

"Apsolutno, svi oni".

On je govorio i o drugim temama, navodi NIN, o oslobađajućim presudama Stanku Subotiću Canetu, Zvonku Veselinoviću i Mihalju Kertesu, o učešću predstavnika stranke Bogoljuba Karića na listi SNS, kao i o ključnim ekonomskim temama poput Železare, Telekoma i RTB Bor, gde je priznao da "nije imao snage" za reformu javnih preduzeća.

Tagovi
Broj komentara: 8

west - east  13. 04. 2016. | 13:49
Koja je to mustra. Sad je Pajtić isti Šešelj, a Vučić i Šešelj su nebo i zemlja. Nije valjda Pajtić vodio politiku krvavih ruku i vozao se sa Šešeljom i Nikolićem oko blokiranog Sarajeva u automobilu okićenom mrtvačkom lobanjom i četničkom zastavom? Kakva je današnja SNS politika? Takva da već četiri godine svakodnevno imamo jedno te isto njihovo saopštenje u kome se pokrajinska vlast optužuje za RBV i Kamenicu II i kako su opljačkali decu sa posebnim potrebama. Pravog postupka naravno nema, baš kao što nema ni rezultata kojima se razmeće Vučić i njegova stranka.
Bojana  14. 04. 2016. | 09:39
@west - east Sve što za šta optužuju pokrajinsku vlast je istina. I narod to zna. A šta nam vredi postupak kad su oni pare proćerdali?!
1
3
ivan s  13. 04. 2016. | 15:00
Pajtić je jednak Šešelju, a Vučić onda valjda Majci Terezi i Gandiju. Ne, Toma bi bio kao Gandi, Maja G. je pljunuta Benazir Buto, a Igor Mirović nema svog ekvivalenta i, kako je i red, drugi se upoređuju sa njim umesto obrnuto.
Pedja  13. 04. 2016. | 15:01
U jednom si u pravu. Svi su bolji od tebe, cak i Seselj - on se bsrem manje prenemaze od tebe.
Serdar  14. 04. 2016. | 10:01
@Pedja Šešelj je itekako premazan samo se to njemu računa kao da je čovek iz naroda i ako ima nas razni pa nam se on sad obraća i prilagođava kako bi povratio staru slavu. Nama ratovi više ne trebaju, a Vučić je sada prepoznat kao neko ko je više okrenut mirnom načinu rešavanja problema. Pa mi zaboga treba da uđemo u tu EU ma kakva ona bila, ali će nas dovesti u red.
1
1
ivan s  13. 04. 2016. | 15:19
"E, pa, neću da odustanem od evropskog puta!", a drži šipak u obe ruke...
Bojana  14. 04. 2016. | 10:01
@ivan s A to ti držiš šipkove druškane, pi sram te bilo, a nabeđuješ na drugog!
2
0
novi sad NS  13. 04. 2016. | 17:12
Vucicu svecemo saznati o tebi i Nikolicu posle izbora kada Seselj ude u Parlament.Jedva cekam taj moment iako ja znam koste i sta ste sve radili