NOVI DETALJI U VEZI UBISTVA PEVAČICE: Vihor najavio predaju

E. H.

08. 04. 2016. u 21:40

Novi detalji u istrazi misterioznog ubistva pevačice iz Borče Jelene Marjanović (33). Preko drugova poručio policiji da će ispričati sve što zna o zločinu

НОВИ ДЕТАЉИ У ВЕЗИ УБИСТВА ПЕВАЧИЦЕ: Вихор најавио предају

Nebojša Rojko

NEBOJŠA Rojko, zvani Vihor, kojeg policija traži kako bi ga saslušala oko ubistva pevačice Jelene Marjanović iz Borče, najavio je da će sam doći u Beograd u policijsku stanicu i ispričati sve što zna. Preko prijatelja, poručio je da nema nikakve veze sa zločinom, niti zna ko je to učinio.

Njegov brat Igor, proveo je pre dva dana u policiji četiri sata i negirao je da ima ikakve veze sa ovim zločinom. U petak ujutru, otišao je iz kuće ranom zorom, kako bi se, po tvrdnji njegovog oca Franca Rojka, "našao sa drugom":

- Igor je rano izašao iz kuće - kaže Franc. - Rekao mi je da treba da ode do policije zbog nekakvih papira, a da će posle toga da se nađe sa jednim drugom. Moguće je da se ne vrati kući ni na spavanje. Gde je Vihor, niko ne zna...

Franc tvrdi da nijedan od njegovih sinova, ni Igor, kao ni Nebojša za kojim policija traga, nema veze sa ubistvom:

- Moji sinovi jesu problematični, imaju dosijee u policiji. Ali, tvrdim da nisu ubice i da sa zločinom nemaju nikakve veze. Nije istina ni da je muž od te pevačice dolazio u našu kuću. Nikada ga nisam video, ne znam ni ko je, niti kako izgleda. Nisam poznavao ni ubijenu ženu. O njoj sam saznao tek posle tragedije, i to iz novina.

Inspektori su, ipak, detaljno pretresli porodičnu kuću Rojkovih, tavan i šupu, u potrazi za oružjem kojim je pevačica ubijena, a koje još nije nađeno. Inače, ona je, svega 200 metara udaljena od mesta gde je poslednji put viđena Jelena Marjanović.

Policijski inspektori i u petak su pregledavali teren i mesto na kojem je nađeno beživotno Jelenino telo, ali i ispitivali meštane iz okolnih kuća u naselju Crvenka. Takođe, u petak su saslušavani i najbliži rođaci i prijatelji ubijene pevačice i njenog muža.

Staza u Borči kojom je Jelena trčala kada je ubijena

Radu B. iz Crvenke, koja svakog dana čuva koze na nasipu, gde je Jelena poslednji put bila sa suprugom i ćerkicom, takođe je policija ispitivala o nemilom događaju.

- U subotu sam, oko pet sati posle podne, izvela koze na pašu i ništa neobično i sumnjivo nisam primetila - priseća se baka Rada. - Videla sam neku plavu ženu i sa njom, na livadi, trojicu dečaka kako igraju fudbal. Sećam se da sam primetila i jednog čoveka sa devojčicom. Dete se igralo na livadi, bralo cveće, a kad je videla koze, potrčala je prema njima. I, to je to. Ženu koja trči na nasipu, uopšte nisam videla.

Baka Rada tvrdi da tada nije znala ko je muškarac sa detetom. O nemilom događaju i o tome ko je žena koja je ubijena, saznala je kasnije iz medija.

- Policiji sam rekla da ne mogu da prepoznam čoveka koji je bio na livadi sa devojčicom - kaže baka Rada. - Jednostavno, nisam preterano obraćala pažnju na njega i njegov lik. Zbog toga i ne mogu sa sigurnošću da kažem da je to pevačicin muž...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

Željko

09.04.2016. 01:06

Kaže se u članku kako će Vihor ispričati sve što zna a potom da ništa ne zna .tu je neko glup .

Nele

09.04.2016. 02:35

Preko drugova poručio da će ispričati policiji sve što zna?A šta sada nema vremena,studira ili radi?

Realno!

09.04.2016. 03:30

Pa realno ako do sada nisu nasli oruzje kojim je pocinjeno ubistvo nece ga ni naci prije nego sto pronadju ubicu pa ukoliko bude bilio potrebe da ga slome i da im kaze gdje je odlozio oruzje i da li ga je unistio posle zlocina. Svaka cast policiji na hitroj reakciji i trudu, ovo nisu laki slucajevi sa obzirom da nema konkretnog traga a sve se odigralo po danu i na prometnoj cistini. Uzas i tuga!

naranca

09.04.2016. 07:52

Sam ce doci u policiju da se preda.Bas lepo od njega.A kada to?Od nedelje?

Dea

09.04.2016. 08:15

Pa ako je zena izvela koze oko 5 a ubistvo se desilo oko 2 po nalazu forenzicara znaci da je on izasao na nasip posle ubistva ili je 3 sata nije uopste trazio...

Ana

09.04.2016. 08:18

Koliko j već njih iz Borče nestalo pa ubijeno i nikad ubice nisu pronadjene. Ste strane plaža je najlepša na svetu, lepša nego u Ulcinju a pogled prema gradu božanstven! Narod zato ide tamo. Iz Ul. Milana Toplice u Borči dve devojke su nestale i sad je Jelena treća. Nije iz ove ulice ali odma do nje pored parka. Devojka iz Milana Toplice 14, prelepa, završila fakultet, posle ručka otišla da se prošeta i nikad se nije vratila. Pronadjena je kasnije u delovima u Pančevu. Ubica nikad nije pronadjen

Corpus Callousum

09.04.2016. 20:48

@Ana - @Ana Ovde se radi o VIP osobi, tako da ovo mora biti rešeno pozitivno, a predizborna je kampanja. Videćeš kad se naslika Nebojša DR. Stefanović i obrati se fanovima. Nemam ništa protiv Nebojše imam protiv što ne izađe "Portparol MUP-a" i saopšti Gradu i svetu tu vest. To treba da saopšti gospođa Biljana Popović Ivković, ona je portparol MUP-a, a ne DRNeša. Ana, pišeš kako je ona lepa i završila fakultet, a nestala i ubijena. Svaki život je važan bio on ili ona nepismen i ružan, duša je duša!.

SMOKI

09.04.2016. 10:33

Zao mi je ove mlade zene ali mi se vise smucilo ovoliko dizanje halabuke. Pa manje ste pisali kada je ubijen DJindjic,Milosevic i td. Pustite policiju da radi svoj posao ako sme.

Goga

09.04.2016. 16:49

Ama ljudi stvarno preterujete. Ovom decku se vidi na faci da nije ubica jedino moze da bude namesten da se kaze kako su nasli ubicu. Koliko li ce ga platiti alo ga opste i plate. Pa skoro je bio slucaj kantrimena na brankovom mostu. Cela Srbija zna ko je vozio a ko robija. Pa onda sin Zeljka Mitrovica ubi devojku pa se brani sa slobode aha dok se nezaboravi sve se moze u banana drzavi sa parama i vezama. Dokle vise!!!!

zaliv.co

09.04.2016. 17:13

Вала баш смарате са овим. Јел то нас неко замајава због избора или шта већ ?