Preminula devojka na koju je pucao ubica iz Mola

Jelena Stojkov (29) iz Bečeja, na koju je u nedelju uveče pucao nevenčani suprug Bane Jovanović Safet, preminula je sinoć od posledica ranjavanja, piše "Blic".

Izvor: B92

Petak, 25.03.2016.

11:23

Default images

Ubica iz Mola, koji je iste večeri ubio prijatelja Matiju Petrovića, pre toga pucao je nevenčanoj supruzi u usta u iznajmljenoj kući u kojoj je živela u Bečeju.

Jelena je četiri dana ležala na Odeljenju intenzivne nege u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine i lekari su se borili za njen život.

U krvavom piru ranjeno je još četvoro ljudi, među kojima i Joža Imre (70), Jelenin stanodavac, koji je ranjen u predelu butine.

On je pušten na kućno lečenje pre nekoliko dana. Ubica je pucao i na suprugu svog prijatelja Matije, Renatu, a ona kao i njihov jedanaestogodišnji sin koji je takođe pogođen su dobro, kao i njihova snaha Nataša. Ubica je i dalje u bekstvu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi uhapsili su i, po odobrenju tužioca, odredili zadržavanje do 48 sati, M. P. (1963) i T.K.(1995) iz Horgoša, zbog osnova sumnje da su počinili krivična dela pomoći izvršiocu nakon izvršenog krivičnog dela i nedozvoljen prelazak državne granice i krijumčarenje ljudi.

M.P. i T.K. se terete da su pomogli B.J. iz Mola, koji je osumnjičen da je 20. marta ove godine ubio jednu i ranio pet osoba, da nakon izvršenog krivičnog dela ilegalno pređe granicu sa Mađarskom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: