Tehnopolis

Četvrtak, 10.03.2016.

16:25

Dobrodošli u Battlerite – PvP arenu punu adrenalina

Da li se sećate Bloodline Champions, PvP arene koja datira iz 2011. godine? “Skillshot based” stilizovana igra čiji su tvorci ekipa iz Stunlock Studios i koja je akumulirala veliku popularnost tokom godina.

Izvor: klanrur.rs

Dobrodošli u Battlerite – PvP arenu punu adrenalina
Foto: Screenshot

Ukoliko vam se to svidelo, spremite se za novu arenu koja nam stiže upravo iz navedenog studia i koja predstavlja, u pravom smislu, naslednika popularne mobe – Battlerite.

Napravljena ekskluzivno za PC, Battlerite, poput svog prethodnika, izbacuje klasične MOBA I RPG elemente poput farmovanja, kupovanje item-a… fokusirajući se isključivo na intezivnu, timsku borbu. Cilj su kratki i akcijom napakovani PvP mečevi koji oslikavaju, u pravom smislu, gladijatorske borbe.
Battlerite ide stopama svog prethodnika budući da, prema rečima Stunlock-a, predstavlja novo poglavlje Bloodline Champions-a. Čak se i četiri poznata lica iz BLC-a ponovo poljavljuju, doduše modifikovani – Shifu (The Spear), Croak (The Ranid Assassin), Freya (The Eye of the Storm) i Ashka (The Molten Fury).

Konkretni detalji još uvek nisu poznati ali je opširnije prikazivanje igre zakazano za ovogodišnji GDC koji se održava između 14. I 18. marta. Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

13 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

15 h

Podeli: