Nedelja, 17.01.2010.

16:14

Živković osvojio 'Novogodišnji kup'

Iskusni biciklista kragujevačkog Radničkog, nekadašnji šampion u cklo krosu Zoran Živković pobedio je u poslednjoj trci „Novogodišnjeg kupa“.

Izvor: B92

Default images

Živković je bio drugi u drugoj trci, pa je tako osvojio i prvo metso u generalnom plasmanu takmičenja koje je u Studentskom parku u Novom Sadu organizovao Biciklistički savez Novog Sada. U trećoj trci učestvovalo je 59 takmičara, među njima i pet dama koje su se hrabro nosile sa jakom košavom na teškoj stazi pored Dunava.

"Zahvaljujem se učesnicima, klubovima i, posebno, medijima koji su na najlepši način ispratili ovo takmičenje i pomogli da odziv učesnika bude sjajan", rekao je direktor „Novogodišnjeg kupa“ Nebojša Subić.

Na trci je sa brojem 40 startovao Aleksandar Mišković iz Fanatika i proslavio 40 rođendan. Na kraju trke, takmičari su razgrabili čaj, a organizatori i gosti su se počastili 'šumadijskim čajem' i kuvanim vinom. Naredno okupljanje biciklista je 24. januara u Kraljevu.

Rezultati treće trke „Novogodišnjeg kupa“ u ciklo krosu: 1. Zoran Živković (Radnički, Kragujevac) 36,50 minuta. 2. Marko Ćurčić (Progresiv, Beograd) 37,05, 3. Srđan Omaković (As, Apatin) 37,40 minuta
Generalni plasman, posle tri trke: 1. Zoran Živković 60 bodova (pobeda i drugo mesto), 2. Steva Klisurić (As, Apatin) 45 bodova, 3. Branislava Matić (Fanatik) 41 bod (pobeda i deseto mesto)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

23 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: