SNS: Zašto Vasin već nije prijavio imovinu?

Nakon što je predsednik PO DS Miroslav Vasin najavio da će za tri dana prijaviti spisak imovine, predsednik GO SNS Miloš Vučević je rekao da je šokiran time i pita šta je Vasin do sada čekao.

"Šokiran sam izjavom Vasina da će tek u naredna tri dana da prijavi svoju imovinu. Da li je moguće da je zaboravio da javni funkcioneri stupanjem na dužnost moraju da prijave svoju imovinu i da se sad smeje u lice građanima, svesno izigravajući zakon", pita Vučević.

On navodi da Srpska napredna stranka nema šta da krije i da su zato njihova dokumenta o imovini uveliko dostupna građanima. "Vasina molimo da objasni građanima kako je moguće da mu imovina nije prijavljena i zašto to krije od građana? Sada je više nego jasno zašto DS nije smeo da donese Zakon o poreklu imovine. Srpska napredna stranka će doneti ovaj Zakon, upravo zbog ovakvih slučajeva koji očigledno nisu neretka pojava među funkcionerima DS-a", navodi Vučević.

SNS u saopštenju dodaje "da im je drago što je DS po prvi put počeo javno da iznosi sve svoje nezakonite radnje i da se nadaju da će nastojati da bar jednom prikažu realno stanje sada već opustošenog budžeta Vojvodine nakon 16-ogodišnje vladavine".

Autor: 021.rs

  • Slobodan

    16.02.2016 22:05
    Nije, nego...
    http://vesti.krstarica.com/politika/sin-miroslava-vasina-napustio-demokrate-i-pristupio-js-u/
  • Željko

    16.02.2016 12:46
    A ti Miloše Vučeviću držanjem Bokana u koaliciji indirektno učestvuješ u kupovini glasova.
  • Slobodan

    16.02.2016 00:53
    Bolesnici
    Verujem da je Vasin zaista retko pošten i dobar političar. Toliko dobar, da kada su već svi napustili žutu podmornicu, došao je konačno red i na njega, da se pokaže i dokaže. Nisu više imali koga, pa šta će čovek. Postade i on "političar". Kasno... Još malo pa će napustiti Banovinu. A onda ćemo da vidimo da li će i mali Vaske biti tako kurčevit. I kakav mu je sin to novinar u javnom preduzeću, sa završenim Singidingi-Fabus-om!? Prvi put čujem za takvo radno mesto. Samozvani "novinar u EPS-u". Svašta... Smisliće i takvo-izmišljeno radno mesto samo da bi na platni spisak, a iz džepa građana Vojvodine, stavili "tatinog sin" bez adekvatnih kvalifijacija, sumljivog zdravlja. Možda po tom ključu, zaista ne znam...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti