Defanzivac PSŽ bez kompasa: Uvrede Blanu i Zlatanu

Defanzivac Pari Sen Žermena Serž Orije je izneo niz prostačkih uvreda na račun trenera pariskog kluba Lorana Blana.

Izvor: SV

Nedelja, 14.02.2016.

12:06

Defanzivac PSŽ bez kompasa: Uvrede Blanu i Zlatanu
screenshot

Reprezentativac Obale Slonovače je odgovarajući na pitanja navijača na internetu govorio o Blanu, ali i o pojedinim saigračima.

“Blan je pi*ka koja miluje Zlatana Ibrahimovića po mu*ima“, rekao je Orije.

Takođe, izneo je kritike i na račun svog konkurenta na poziciji desnog beka Gregorija van der Vila, kao i napadača Edinsona Kavanija, dok je na pitanje o sudbini čuvara mreže Sebastijana Sirigua, koji je izgubio mesto među stativama, reagovao bez imalo emocija.

On je gotov“, rekao je navodno Orije.

Ipak, kako prenose francuski mediji, za sada nije stoprocentno potvrđeno da se na snimku zaista nalazi Orije, koji je navodno već pokrenuo postupak tužbe zbog falsifikovanja snimka.

Da 23-godišnji defanzivac ume da se zaigra na društvenim mrežama, bez svesti o tome šta njegovi postupci mogu da stvore kao posledicu svedoči i situacija od prošle godine, kada je u jednom snimku izneo brojne uvrede na račun jednog fudbalskog sudije.
Serge Aurier insulte Laurent Blanc by evidenceprod

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: