FOTO: Građani sprečili pljačku starije žene

Građani su danas popodne u Šafarikovoj ulici savladali muškarca koji je pokušao starijoj ženi da otme tašnu.

Oni koji su se nalazili u blizini, pritrčali su ženi u pomoć, savladali razbojnika i pozvali policiju, koja za sada nije izdala zvanično saopštenje u vezi sa ovim slučajem.

Autor: 021, foto: Uživo sa novosadskih ulica

  • Rusofil_IQ0

    11.02.2016 23:17
    @Dejan
    A vidim vi iz stranke i zverskih organizacija vec pratite slucaj!
    nazalost imao sam prilike da vidim kakve neljudi i zveri kod nas su ukljuceni u vecinu organizacija tako da mi je sve jasno, za 1 crvenu nema toga sta ne bi uradili i slagali!
  • Dejan

    11.02.2016 22:37
    Da
    Rusofil_IQ0 smanji konzumaciju narkotika.
  • Rusofil_IQ0

    11.02.2016 21:29
    Predlazem da novinari pomno prate ovaj slucaj, jer kako mi se cini ovaj je manjina tako da ce oni mutanti iz stranke da potegnu neku vezu #cokoladni zivot vazi il tako nesto! to je sad popularno, cim nekog uhapse a nije belac odma se zamenjuju teze i prebacuju na rasu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti