23
Evroliga

FOTO: STARSPORT

GDE BISTE VOLELI DA DOĐE EFES: Niš zove Zvezdu? (ANKETA)

Objavljeno: 10.02.16 u 13:25

Crvena zvezda meč 8. kola Top 16 faze Evrolige neće moći da igra u Beogradu, a kao alternativa pominju se Novi Sad i Vršac.

Crveno-beli će 26. februara dočekati Anadolu Efes. Ali, gde? Ne zna se. U Pioniru sigurno neće, jer se teren za Dejvis kup meč sa Kazahstanom postavlja sedam dana ranije, a tenis je na programu od 4. do 6. marta. Takođe, ni Beogradska arena nije slobodna, što znači da crveno-beli moraju van Beograda. Kao mogući domaći teren pominju se Novi Sad i hala SPENS (7.000 kapacitet), kao i vršački Milenijum (5.000 kapacitet).

Međutim, na forumima Delije iz raznih gradova Srbije zovu Crvenu zvezdu u svoje mesto, a čini se da su najglasnije Nišlije koje bi volele da Zvezda dočeka Efes u Čairu.

Gde bi ste vi voleli da Zvezda dočeka Anadolu Efes?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

0
0

23 Komentara

  1. Niš nego šta! Najbolja i najbučnija hala, sa najvećom podrškom igračima, posle Pionira – gotovo isti ambijent.
    Spens jeste veći, i publika je ok, ali nije kao u Nišu ili Pioniru.

    0
    0
    Odgovori
    • Vi ste na nivou statisticke greske u svom gradu,tako da se ne javljajte…Nis je celi,crveno beli…od zavrsetka II svetskog rata,pa nadalje.

      0
      0
      Odgovori
      • Ti mi znas ciji je Nis.Radnicki su uvek volele prave Nislije koje su ponosne na svoj grad i klub koji igra u njihovom gradu.Molim te ne pravi se na budalu.Za sve takve koji razmisljaju kao ti poruka:RADNICKI JE LJUBAV NISA,PONOS GRADA! Sve nas je vise.Nis je nas,uvek bio i bice Mj89

        0
        0
        Odgovori
  2. Мислим да Ниш није опција због некаквих прописа ЕЛ око аеродрома или сличног.

    0
    0
    Odgovori
    • Aerodrom je praktično u samom gradu, ima i međunarodnih linija na Niškom aerodromu, plus što se svi avioni sa beogradskog, kad je loše vreme, preusmeravaju na Niški aerodrom.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter