Oliver Ivanović pušten kući na nekoliko sati

Novosti online

10. 02. 2016. u 11:25

Oliver Ivanović biće pušten danas na nekoliko sati, kako bi proslavio sa najmlađim sinom Bogdanom njegov peti rođendan

Оливер Ивановић пуштен кући на неколико сати

Oliver Ivanović biće pušten danas na nekoliko sati, kako bi proslavio sa najmlađim sinom Bogdanom njegov peti rođendan, javila je televizija „Most“.


Kako ova televizija saznaje iz izvora bliskih Euleksu, Ivanović će biti pušten na nekoliko sati iz pritvorske jedinice u Kosovoskoj Mitrovici.


Lidera GI SDP Olivera Ivanovića je osudilo Euleksovo sudsko veće, kojim je predsedavala sudija iz Rumunije Roksana Komša, na devet godina zatvora zbog ratnih zločinapočinjenih u Kosovskoj Mitrovici 14. aprila 1999. godine.


Od 28. januara iz kućnog pritvora prebačen je u Pritvorsku jedinicu u Kosovskoj Mitrovici.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Marko

10.02.2016. 15:17

"Sudija iz Rumunije Roksana Komša....".Kako amerikanci sramno vređaju naše svetinje davanjem legitimiteta svojim novim vazalima, strašno na šta smo spali.Srbijo, dve vazduhoplovne baze Rusiji za početak, do konačnog oslobođenja Kosova od NATO fašističke okupacije......

selam

11.02.2016. 10:40

@Marko - e pa onda ni po babu ni po stricevima.treba vratiti i osloboditi kosovo,a u turskoj treba dozvoliti ocijepljenje kurda,krim u ukrajini je imo pravo da se odcijepi itd.e takva politika nemoze.rusi se nisu mjesali u nezavisnost kosova,zauzvrat uzeli krim i njima super,a srbiji samo lazna nada.