• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vodimo vas na koncert benda Divanhana!

Izvor mondo.rs

MONDO vam poklanja ulaznice za koncert na Kolarcu!

Bosanski bend Divanhana nastupiće 1. marta u Kolarčevoj zadužbini, a mi vam poklanjamo karte za njihov koncert.

Povezane vesti

Ako želite ulaznice, pošaljite nam email sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Divanhana" na adresu [email protected]. Dobitnici će odmah biti obavešteni emailom o načinu preuzimanja nagrada.

Bend Divanhana će beogradskoj publici predstaviti tradicionalnu muziku u novim aranžmanima koji su nastali uz uticaj jazz, pop i klasične muzike 20. veka. Namera benda je negovanje i prezentovanje ne samo urbane tradicionalne muzike BiH, već i tradicionalne muzike zemalja Balkana, sa posebnim i pažljivim osvrtom na sedvalinku.

Grupu su osnovali studenti Muzičke akademije u Sarajevu 2009. godine, i debitantski CD "Dert" objavili su 2011. godine, sa potpisom Voltera Kvintusa, jednog od najpriznatijih evropskih world music producenata. Iste godine kreću i sa koncertnom aktivnošću, nastupaju na festivalima, a 2013. počinju veliku evropsku turneju. Krajem 2013. objavljuju "Bilješke iz Šestice", i nastavljaju nastupe širom Evrope - na festivalu Balkan Trafik u Briselu nastupili su četiri puta uzastopno, zbog ogromnog interesovanja! Autori su zvanične himne fudbalske reprezentacije BiH "Zvijezda tjera Mjeseca", a poslednji album "Zukva" objavili su 2015. godine. Članovi benda su Naida Čatić (vokal), Neven Tunjić (klavir), Nedžad Mušović (harmonika), Azur Imamović (bas gitara), Rifet Čamdžić (bubanj) i Irfan Tahirović (udaraljke).

Divanhana live
Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Aleksandar Stevanovic

Javljam se za koncert veceras u kolarcu.

SERIJE