• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dunjaluk" u Bitefu - poklanjamo karte!

Izvor mondo.rs

MONDO vam poklanja ulaznice za plesnu predstavu u ponedeljak, 8. februara!

Predstava "Dunjaluk" biće izvedena u ponedeljak, 8. februara u 20 časova u Bitef teatru. Ako želite ulaznice, pošaljite nam email sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Dunjaluk" na adresu [email protected]. Dobitnici će odmah biti obavešteni emailom o načinu preuzimanja nagrada.

"Dunjaluk" je predstava koreografa Miloša Isailovića, a naziv potiče od pojma koji se koristi u islamskom verskom ili filozofskom smislu, a znači "ovaj svet". Predstava govori o položaju mlade grupe ljudi na ulicama Beograda, o ulozi svakog od nas u svakidašnjem svetu, sopstvenoj borbi u sistemu koji je sklopljen, i koji nameće svoja pravila i put.

Igraju Ana Ignjatović Zagorac, Tamara Pjević, Nataša Gvozdenović, Miona Petrović, Jelena Bulatović i Sara Tošić. Dramaturgiju potpisuju Stela Mišković i Luka Mihovilović, muziku Darja Janošević, a kostim Darinka Mihajlović.

"Ideja za predstavu nastala je iz lične refleksije života i trenutnog pređenog puta. Kao što Zabranjeno Pušenje kaže, kad procvatu behari, kad dunjaluk zamiri… Želim da prikažem kako je to kada svet oko mene zamiri, šta se budi, gde nas odvodi i da li nam nekoga dovodi", rekao je Isailović.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE