Najnovije vesti
Vesti Politika
Babić: Iza ljubavi Mrkonjića i Tadića ostali su neizgrađeni putevi i koridori

Babić: Iza ljubavi Mrkonjića i Tadića ostali su neizgrađeni putevi i koridori

Drago mi je što je gospodina Mrkonjića voleo Boris Tadić, ali je loše što su iza te ljubavi ostali neizgrađeni i devastirani putevi, koridori, mostovi, pa i sama stanica Prokop, rekao je danas šef poslaničkog kluba SNS Zoran Babić, povodom intervjua Mrkonjića časopisu Vreme.

Skupstina Srbije_011015_Ras foto Emil Conkic104_preview Foto: E. Čonkić / RAS Srbija
Skupstina Srbije_011015_Ras foto Emil Conkic104_preview
Zoran Babić
Foto: E. Čonkić / RAS Srbija
Zoran Babić

- „Ne čudi me što je počasni predsednik SPS poleteo brže bolje da u Miškovićevim novinama omalovaži naporan rad i podsmeva se svim rezultatima vlade koju predvodi Aleksandar Vučić - rekao je Babić za Tanjug.

Babić je zapitao da li je to „još jedna „ljubav“ izgrađena na dilovima sa putarskim preduzećima koje je opljačkao Mišković“.

- „Još jednom smo mi iz SNS mogli da vidimo koliko vredi reč funkcionera SPS i kako to izgleda kada vas oni „podržavaju -“ zaključio je Babić.

Mrkonjić je u intervjuu za „Vreme“ kazao da je vodio pre neki dan Anu Bekutu na stanicu i da za dva sata nijednog putnika nisu videli.

- „Kažžu 'završšeno', a nema stanične zgrade, nema pristupnih saobraćajnica, nema ljudi...Daleko je to od završšenog - rekao je Mrkonjić.

Prema njegovim rečima, za Prokop je potrebno uložiti još 80 miliona za saobraćajnice i isto toliko za staničnu zgradu.