Dobrila je objašnjavala mužu da je već veliki i da bi morao da se ponaša u skladu sa svojim uzrastom
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

03. feb. 2016

Mlada majka ne zna kako da odvikne muža od sise

BEOGRAD, 3. februar 2016, (Njuz) – Beograđanka Dobrila Jovanović (27) se, vrlo brzo po porođaju, susrela sa majčinskim mukama, a najviše problema joj trenutno zadaje odvikavanje muža Petra od sise. Prema poslednjim saznanjima, ona je pokušavala da razgovara sa njim, objašnjavala da je već veliki i da bi morao da se ponaša u skladu sa svojim uzrastom, ali ništa od toga nije bilo od velike pomoći.

– Prvih dana posle porođaja sve je bilo u redu. Uzbuđenje zbog očinstva, dolazak deteta u kuću i potpuno nova situacija u kojoj se našao su Petru skrenuli pažnju sa mojih grudi, priča Dobrila. -Međutim, čim se svakodnevni život vratio u kakvu-takvu rutinu počeo je po starom. Stalno me gleda, noću se budi, pokušava da mi zavrne majicu i dodirne dojke, a na moje odbijanje reaguje burnim negodovanjem, koje ponekad prerasta u histeriju i plač. Čak sam ga i poslala na nekoliko dana kod majke nadajući se da će razdvojenost pomoći da zaboravi na moje grudi, ali i to je bilo uzalud- jada se ona i dodaje da će ukoliko se ovo nastavi morati da pribegne nekom ekstremnijem načinu koji će Petra primorati da je ostavi na miru bar u periodu dok dete sisa.

Do zaključenja ovog teksta Petar nije bio preterano raspoložen za razgovor. Priznaje da mu cela ova situacija nimalo ne prija, ali i da je svestan svoje odgovornosti i, samim tim, spreman da se suoči sa svim problemima koje očinstvo nosi sa sobom. Istakao je da bi odvikavanje sigurno lakše podneo ako bi bilo postepeno i kad bi mu supruga dopustila da bar povremeno, samo nekoliko puta na dan, dodirne njene grudi.

Bojan Savić

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Jadni Petar! Kad je bio beba Nemci su majci utrapili ,,Humanu”, a sad mu TV Pink i svi ostali nude samo ,,Sisanu”. Da ga bar supruga razume. ,,Idi trazi od ovih sa TV ekrana. Nek ti one daju” – cesto ih cuju susedi kako se svadjaju. Zato je on zbunjen jer su mu se pobrkali zivot i snovi pa ne moze da se snadje!

  2. strani placenik kaže:

    Pa zasto je Bog stvorio dve sise?
    Ne vidim razlog da si tako stipsa!
    Daj coveku.
    Cak je i poznata estradna umetnica opevala to stihovima.
    “DAVALA NE DAVALA VREME IM PROLAZI”!

  3. Баш Рђа kaže:

    Себична си Добрила, ал* ниси гора од вучића! Какве везе имају сисе с алеком? Једна, ајд, пошто је човек сисица обична, ал обе, тешко. Пре 2 године, у Прибоју је обећао ФАП-у уговор са фабриком камиона SISU из Финске. Ако 700 људи две године чека сису, може и Пера мало да се стрпи, даће Добрила и пре избора.

  4. Zoin Mihailo kaže:

    Bezizlazan slučaj.
    Kod kuće ne može da se odvikne od ženine sise, a na poslu od državne sise.

  5. Goran kaže:

    Snajke, namaži si sisu s ljutu papriku, pa će zabatali. Možda gi i od sisanje na prs odvikneš ako mu, takve ljute, daš samo da da pipa.

  6. vitez kaže:

    Važno je da su snajke decu odbile od sise, tate mogu i silikonske.

  7. Mandarinica kaže:

    Dobrila, poslušajte me i stavite mišolovku na sisu. Kad mu precvikuje nos, posle će dobro da porazmisli da li hoće sisu ili može da sisa i nešto drugo.

  8. Mic kaže:

    Oprostimu Boze nezna sta prica , a mi Srbi cemo stradati u njegovom neznanju . Amin+

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *