Vesti

1

Vojvođanska partija neće u koaliciju sa Tadićevom SDS

Autor: MIM

Izvor: Beta

Vojvođanska partija neće u koaliciju sa Tadićevom SDS

Kao je predsednik VP Aleksandar Odžić ocenio u saopštenju, nakon prvog sastanka opozicionih lidera u Beogradu postal je jasno da Boris Tadić "minira" proceš okupljanja opozicije i da "umišlja da je još predsednik DS i Srbije".

"Građani Vojvodine su jasno rekli šta misle o Borisu Tadiću rezultatima drugog kruga pokrajinskih i predsedničkih izbora 2012. godine, pa je to dovoljno se donesu zaključci kako treba nastupiti na predstojećim", dodao je Odžić.

Dodaje se da će Vojvođanska partija, ukoliko konkretni predlozi o budućem nastupu na izborima ne stignu što pre, pristupiti formiranju "vojvođanskog opozicionog bloka" manjinskih stranaka, udruženja i pojedinaca, sa kojima će zajednički nastupiti na predstojećim izborima.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Milos

Kada je Tadic poceo da prica o crvenim linijama za autonomiju Vojvodine dok je bio predsednik Srbije, dobio je crveni karton od Vojvodjana na izborima 2012. Dosta nam je vise tih beogradskih memorandista. Pajtic neka shvati vec jednom da nema vise centralu u Beogradu i neka se pocne ponasati kao Vojvodjanin. Ako ne, Vojvodjanska partija ce sama izaci na izbore. Pored svih pritisaka i pretnji koje dozivljavaju vojvodjanske stranke u ovoj srbijanskoj kvazi-demokratiji, VP i potencijalni vojvodjanski saveznici imaju dovoljnu podrsku medju Vojvodjanima da ostvare dobar rezultat ako izadju sami.