(VIDEO) DRAMA: Interpol traži srpskog vaterpolistu Uroša Vukovića!
Foto: Facebook/Uroš Vuković, David Damnjanović

Potraga za srpskim sportistom

(VIDEO) DRAMA: Interpol traži srpskog vaterpolistu Uroša Vukovića!

Ostali sportovi -
Član VK Beograd Uroš Vuković nestao juče ujutru, a prema poslednjim informacijama, lociran je u Mađarskoj, ali još nije pronađen

Mladi srpski vaterpolista, član vaterpolo kluba Beograd i juniorski reprezentativac Srbije Uroš Vuković pobegao je od kuće, a poslednje informacije govore da je lociran u Mađarskoj!

U ceo slučaj uključio se i Interpol, koji pokušava da pronađe mladića, ali zasad nije uspeo u toj nameri.Juče je u popodnevnim satima društvenom mrežom Fejsbuk počela da se širi informacija da je Vuković nestao uz molbu da se svako ko zna bilo šta o njemu odmah javi.Drama je zapravo počela veče ranije, kada je Vuković, inače prepoznatljiv po osmehu i dobrom raspoloženju, na školskom odmoru rekao društvu da ide na trening, došao do kuće i ocu kazao da će se videti s drugom koji igra za VK Šabac.

Treninga, međutim, uopšte nije bilo, a ni pomenuti drug, kako saznajemo, nije bio u Beogradu. Kada je Urošev otac juče ujutru došao da ga probudi, shvatio je da nije ni dolazio kući. Kako nezvanično saznajemo, mobilni mladog vaterpoliste bio je stalno isključen, pa je otac pozvao drugove i saigrače da vidi znaju li gde mu je sin.

Ostavio pismo roditeljima, a državnu granicu prešao u 06.51
Ostavio pismo roditeljima, a državnu granicu prešao u 06.51

Tako je i krenula potraga putem interneta, a navodno se u međuvremenu pojavilo i pismo koje je ostavio roditeljima, a u kojem kaže da više ne može da podnese život u Srbiji, odnos profesora prema njemu i stalni pritisak zbog ocena.Nezvanično smo saznali da je Uroš prešao granicu s Mađarskom juče ujutru u 06.51, a potraga za njim i dalje je bila u toku do zaključenja ovog broja.

Ovako su prijatelji tražili UrošaAPEL ZA POMOĆ NA FEJSBUKU„Ljudi, potrebna mi je pomoć! Ko god da je video ovog momka neka mi javi. Zove se Uroš Vuković i od juče mu nema ni traga ni glasa. Trenira vaterpolo u Beogradu. Poslednji put kada je viđen, na sebi je imao crni džemper na pruge, farmerke i braon cipele. Ako možete da kačite gde jedete, šta jedete i ostale gluposti, možete da podelite i ovo. Deset sekundi vremena će vam oduzeti. Hvala unapred! Sve informacije javljajte u inboks!“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track