Najnovije vesti
Zabava Vesti
Da li je ovog puta prešla granicu? Njene nove provokativne fotke "zapalile" su internet!

Da li je ovog puta prešla granicu? Njene nove provokativne fotke "zapalile" su internet!

Najmlađa članica rijaliti porodice Kardašijan šokirala je javnost novim fotografijama koje je uradila za magazin "Interview".

683221_kajli-dzener-foto-instagram
683221_kajli-dzener-foto-instagram

Kajli je želela da što pre poraste i izgleda kao njena sestra Kim. Pošto joj je Kardašijanova uzor koja je popularnost stekla provokativnim slikama, kajli pokušava da na isti načim stekne popularnost. Tako je uradila set provokativnih fotografija, zbog kojih će njen broj pratioca na društvenim mrežama naglo porasti.

Na  fotografijama Dženerova nosi garderobu od lateksa, sedi u invalidskim kolicima i pozira poput lutke.

Kajli je slikama želela da pokaže da više nije devojčica, već devojka koja izgledom oduzima dah mnogima. Povodom toga se slikala sa čovekom kojeg jaše, te se prema njemu ophodi kao prema konju, pokušavajući da probudi maštu kod mnogih.

- Osećam pritisak kad se slikam provokativno ili ako treba da objavim sliku na društvenim mrežama. Hoću da budem uzor mladima, ali ne želim da se menjam - rekla je Kajli i dodala:

- Malo se osećam napeto, jer sam ograničena do koje mere treba da idem, zbog pratioca na društvenim mrežama koji su jako mladi. Mada, meni je to normalno. Sve što želim to i uradim.