DVERI: Velimir Ilić pretio predsedniku stranke
Foto: Marina Lopičić

"Nemoj više da pominješ Iliće"

DVERI: Velimir Ilić pretio predsedniku stranke

Politika -
Vanparlamentarna stranka Dveri saopštila je da je ministar bez portfelja Velimir Ilić pretio njenom predsedniku Bošku Obradoviću.

Kako se navodi u saopštenju Dveri, Velimir Ilić je Obradoviću pretio na koktelu u ponedeljak uveče u čačanskom Domu kulture, koji je održan povodom početka obnove Sabornog hrama Svetog Vaznesenja Gospodnjeg.

Dveri navode da je Ilić rekao Obradoviću:

"Nemoj više da pominješ Iliće - ovo ti je poslednje upozorenje".

Predsednik Dveri Boško Obradović navodi da ne želi da pominje porodicu ministra, ali da se bori protiv vladavine braće Ilić, ministra Velimira i gradonačelnika Čačka Vojislava Ilića.

"Pozvao sam ih da se povuku sa svih funkcija, pa ih onda više uopšte neću pominjati", rekao je Obradović.Prema njegovim rečima, Ilić nije uspeo da ga uplaši.

"Ako je ovo manir ministara u Vladi Aleksandra Vučića da se na ovaj način obračunavaju sa političkim protivnicima, onda će ovo uskoro biti problem cele Srbije, a ne samo moj lično i Dveri", rekao je predsednik Obradović.

Nova Srbija: Ilić nije pretio Obradoviću

Nova Srbija demantovala je da je njen predsednik Velimir Ilić pretio Obradoviću, dodajući da ga je on "najljubaznije zamolio" da u političkoj kampanji ne treba da spominje porodicu.

Kako je saopštila Nova Srbija, Obradović je zloupotrebio skup povodom obnove Hrama Vaznesenja Gospodnjeg i pokazao da mu "ništa nije sveto u beskrupuloznoj borbi za politički rejting".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track