');
Najnovije vesti
Blic Vesti Beograd

Ponovo incident u dečjoj igraonici: Dečak razbio glavu o zid

Roditelji su bili u šoku, dete se udarilo o čelični zid, krv je liptala na sve strane, rekla je juče Nataša Miljković, voditeljka.

699742_hronika-igraonica291115ras-foto-goran-srdanov-001preview
699742_hronika-igraonica291115ras-foto-goran-srdanov-001preview
Dečak je udario u netapacirani zid i raskrvario potiljak
Dečak je udario u netapacirani zid i raskrvario potiljak

Ona je prisustvovala užasavajućoj sceni u igraonici „Tika-taka“ u TC „Piramida“ na Novom Beogradu i to podelila na Tviteru.

- Bila sam na rođendanu drugarice mog deteta na kojem je bilo oko 40 gostiju. Deca su se igrala, ali je u jednom trenutku dotrčao dečak držeći se za glavu iz koje je liptala krv - kaže Nataša za „Blic“.

Prema njenim rečima, šestogodišnjem dečaku S. K. se brzo napravio veliki hematom na potiljku, posle jakog udarca glavom o nezaštićen deo čeličnog stuba u igraonici.

- Najviše krvi je bilo u tunelu gde se deca igraju, ali je dete najverovatnije udarilo glavom o čelični stub koji se nalazi pre ulaza u tunel. Sa stuba je otpao sunđer kojim je bio tapaciran, pa je zaštićen samo tankom presvlakom od imitacije kože, što je opasno za decu - smatra voditeljka koja je bila zgrožena ravnodušnom reakcijom osoblja iz igraonice nakon što se dečak povredio.

Kako saznajemo, roditelji su u šoku i strahu pokušavali da pomognu povređenom dečaku, kojeg je otac odveo u Institut za majku i dete gde je zadržan na posmatranju zbog nesvestice i povraćanja.

Oni su pokušali da ustanove da li je prostorija dovoljno bezbedna za decu, ali zaposleni nisu mogli da odgovore, a čak ni da kažu ko je vlasnik igraonice. Dotični vlasnik želeo je da ostane anoniman i u izjavi za „Blic“.

- Situacija je preuveličana. Roditelji povređenog deteta rekli su mi da je zadobilo površinsku ranu glave i da je dobro. Nije nikome liptala krv. Držim igraonicu već 10 godina i nikad nam se nije dogodio sličan incident - kaže vlasnik igraonice „Tika-taka“.

Ipak, Nataša Miljković navodi da joj je jedna majka rekla kako je, po dolasku na rođendan, videla dete sa prethodnog slavlja kojem je curila krv iz nosa.