• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Naoružani i maskirani policajci uobičajena stvar"

Izvor MONDO/Beta

U prisustvu policajaca na jučerašnjoj konfrenciji za novinare ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića nema nikakvih prikrivenih namera, a prisustvo policije je praksa i najrazvijenijih država u svetu, tvrdi MUP Srbije.

"Ovo nije prvi put da su policijski službenici MUP-a bili prisutni na konferencijama za novinare, nekada su iza stajali pripadnici Žandarmerije, nekada SAJ-a, nekada Uprave saobraćajne policije, nekada Intervente jedinice, ali je ovo prvi put da se o tome govori i piše", izjavila je šefica Biroa za saradnju MUP Biljana Popović Ivković.

Ona je navela da joj nije jasno zašto se stvara takva atmosfera.

Kako se navodi u saopštenju, ona je rekla da se to dešava "u danu kad je očigledan pokušaj destabilizacije Srbije, u danu kada su iznete gnusne optužbe na račun premijera (Aleksandra Vučića), u danu kada se zloupotrebljavaju nedužni ljudi i kada je Branko zapravo Saša, pojedini mediji bave se analizom ko je stajao iza ministra Stefanovića na konferenciji".

"Ovde je reč o očiglednoj zameni teza i skretanju pažnje javnosti sa najozbiljnijih na periferne stvari", rekla je Biljana Popović Ivković.

Na jučerašnjoj konferenciji, na kojoj je govorio o hapšenju osumnjičenog za posmatranje doma premijera Vučića, ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović je bio okružen pripadnicima specijalnih policijskih jedinica.

Komentari 125

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

rale j tomic

Sve kao u pozoristu imamo stilistu glavne uloge, reziju, korepetitora, suflere, scenu, kostime itd Kako se neko ne zapita kakvu poruku saljemo svetu i iole pismenim ljudima?zar sve ovo treba zbog obicnih glasina izvesti pred narod Bez veze

rodny

Izazivanje straha kod gledalaca,prekidanje tv programa.Tuzno lice ministra,kao da ce saopstiti da je Srbija u ratu.U kojoj normalnoj zemlji premijer pada na prozivke iz novina i ide na poligraf.Zamisljam Merkelovu ili Obamu ili Putina na poligrafu,naravno da se to nikad nece desiti.Ako vec ne voli nikakvu kritiku neka ugasi svu stampu koja mu ne ide niz dlaku.......i ovo ce se jednom proslost zvati.

Goran

Nikad nismo videli tako nešto na tv-u kod nas, ali nikad nismo ni bili svedoci pokušaja napada na nekog visokog funkcionera, tako da je to jedan normalan čin.

special image