Najnovije vesti
Zabava Farma 6
RIJALITI KRISTIJAN Ivana je smršala 15 kilograma dok sam bio u "Farmi"

RIJALITI KRISTIJAN Ivana je smršala 15 kilograma dok sam bio u "Farmi"

Pošto mu je Viši sud pomerio odlazak na izdržavanje zatvorske kazne do 5. januara, on tvrdi da ima "vrhunske razloge" da robiju odloži do proleća.

699003_zab-kristijan-foto-ras
699003_zab-kristijan-foto-ras
Kristijan Golubović: Imam važna posla pa bih u zatvor tek na proleće
Kristijan Golubović: Imam važna posla pa bih u zatvor tek na proleće

Kristijanu Goluboviću ostalo je da odsluži još osam godina zatvora, ali izdržavanje kazne mu je, dok je boravio u rijalitiju „Farma“, odloženo za početak januara.

Iako je pre pet dana izbačen iz „Farme“, ta odluka neće biti promenjena, tako da se Kristijan slobodno kreće po Srbiji. Sada je u Kraljevu, gde je otišao kod supruge i ćerke.

Život mu sada, kaže bivši farmer, kada je u pitanju porodica, ide u dobrom pravcu, i jedino razmišlja o tome šta će uraditi sa robijom.

- Imam još nekoliko vrhunskih razloga da robija počne negde krajem proleća, kada budem potpuno spreman. Moram da pripremim ženu, psihički i finansijski, sa detetom kod kuće, kako bih ja otišao da odslužim zatvorsku kaznu. Mene zatvor čeka pa čeka. Farma, kao posao, samo je odlagala odležavanje kazne - rekao je Golubović za „Blic“.

Iako je u rijalitiju bio blizak sa većinom žena, on kaže da mu supruga ništa ne zamera. Njegova prisnost sa Stanijom i Balerinom se jasno videla u direktnom prenosu, ali je on Ivanu ubedio u suprotno.

- Ivana je bila tužna dok sam bio na farmi. Smršala je 15 kilograma. Htela je da zna da li je istina ono što je pisalo. Rekao sam joj da me samo pogleda u oči i da će joj sve biti jasno - kaže Kristijan.