Brana teroru Islamske države je - sicilijanska mafija!

I. S.

27. 11. 2015. u 20:33

Brana teroru Islamske države, koji bi mogao da se obruši na Njujork je - mafija

Брана терору Исламске државе је - сицилијанска мафија!

Đovani Gambino

BRANA teroru Islamske države, koji bi mogao da se obruši na Njujork je - mafija. Sin jednog mafijaškog bosa izjavio je, preneli su zapadni mediji, da je u obavljanju ovog zadatka bratija kojoj i sam pripada, uspešnija od policije.

Đovani Gambino, sin Frančeska Gambija, iznad kog je čuveni kriminalac Džon Goti, kaže da mafija štiti komšiluk od ekstremista. "Mafiju prati loša reputacija, ali veliki deo toga je nezaslužen", ocenjuje Gambino, u saopštenju posle terorističkih napada u Parizu.

- U životu postoje dobre i loše strane svega - veli Đovani Gambino. - Ekspanzija globalnog terorizma daje mafiji šansu da pokaže i dokaže svoju dobru stranu.

Gambino je ocenio da su Ef-Bi-Aj i ostale bezbednosne službe u SAD ograničenog dometa kad je terorizam u pitanju i da često zakasne, ili ne uspeju da sagledaju kompletno stanje stvari. "Svet je danas veoma opasan, ali Njujorčani čiji su susedi Sicilijanci, ili s njima spregnuti, mogu da se osećaju potpuno bezbedni", zaključuje Đovani Gambino.

Ovaj mafijaški sin obećava da će zaštititi građane od ekstremista i terorista, "posebno od brutalne, psihopatske organizacije koja sebe naziva Islamskom državom".

RAZLOZI

ĐOVANI Gambino objašnjava da ID strahuje od sicilijanske mafije, zbog čega terorističke ćelije nisu osnovane na Siciliji i Italiji, gde nisu zabeleženi ni teroristički incidenti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

Александар

27.11.2015. 21:52

Све је једноставно. Мафијози немају скрупула и исто су тако лаки на обарачу као и ови турци из ИД. Мафијоза има више, и боље су организовани...

011

28.11.2015. 00:51

@savo arizona - A Londonski metro, pre koju godinu. Dosta više sa tim glupostima i teorijama zavere..

Zoran

28.11.2015. 01:48

Italijani mogu svoju mafiju da registruju kao nacionalno blago, zasticeno uneskom.

Zoran

28.11.2015. 02:18

Kako da ne budu uspesniji od policije. Pa policija je drzavana, a to je sve kilavo.

Zoran

28.11.2015. 03:29

Siciliju i kolera zaobilazi, a nece muslimani. To tamo...bolje za brzi voze se zakaci nego za vas.:) Inace vam skidam kapu...kad je neko dobro organizovan i zna se red...svakom skidam kapu, bez obzira sta radi.

ranko75

28.11.2015. 06:55

Hoce klin klinom da izbijaju,pa ce na kraju da ih sisaju i jedni i drugi kao ovnove.Ko god je se oslanjao da ga jedna mafija cuva od druge znaju da se oni izmedju sebe dogovore pa tako urade da podele lovu a taj sto je surovao biva osisan jos vise.Prvo od njega traze 4 puta vece pare,pa posle kada ga ovi "odbrane" prepolove i sa "braniocima" podele.Pozivanje mafijasa da te brane od terorista je kao kada mamurluk lecis rakijom.Zasto onda narod placa sluzbu bezbednosti ako treba da ih mafija brani

I u Afganistanu

28.11.2015. 11:46

@Za vreme - su koristili Talibane protiv Rusa... ali, sve se to na kraju obije o glavu.