• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vodimo vas na nastup grupe Kal!

Izvor mondo.rs

Balkan Urban Experience festival u Mikseru, poklanjamo karte!

Poklanjamo vam ulaznice za nastup grupe Kal 5. 12. u Mikseru! Ako želite da osvojite karte, pošaljite nam email sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Kal" na adresu [email protected]. Dobitnici će odmah biti obavešteni o načinu preuzimanja nagrada.

U hladnim decembarskim danima, od4. do 6.12., u Mikser House-u održaće se festival koji će savremeni način predstaviti tradicionalne motive i generisati dobru energiju -Balkan Urban Experience. Ovaj festival predstavlja nadograđeni i prošireni koncept najpoznatijeg i najposećenijeg sajma posvećenog rakiji na Balkanu, Rakija Festa, koji nakon osam godina prerasta u mesto autentičnog gastronomskog događaja i jedinstvene zabave i kreativnosti.

U večernjim časovima posetioce očekuje i zanimljiv muzički program u kome ćete sigurno uživati! Prvog dana festivala (4. decembar), od 21 čas, nastupiće čuveni bend Crne Mambe iz Niša koji je pravi sinonim za dobru zabavu! Zarazni zvuci trube, u fuziji sa džez i bluz ritmovima će sve slušaoce dići na noge i učiniti veče nezaboravnim. Crnim Mambama će se na bini pridružiti i jedan od najboljih muzičara ex-YU prostora i pevač grupe Smak, Dejan Najdanović Najda, koji će premijerno izvesti program pod nazivom “Bilo jednom na Balkanu”.

Grupa Kal zadužena je za pravuRock ‘N’ Romaatmosferu dan kasnije, u subotu 5. decembra. Mešavinom uticaja tradicionalne balkanske romske muzike sa savremenom muzičkim pravcima, grupa Kal se sa punim pravom svrstava u najznačajnija imena world music scene.

Nakon pomenutih koncerata, publiku očekuje muzika odabranih DJ-eva koji će se pobrinuti da se dobra zabava nastavi u istom ritmu!Tokom tri dana održavanja festivala u Mikser House-u, posetioci će moći da uživaju u izložbi mladih balkanskih dizajnera, radionicama starih zanata, najboljim srpskim rakijama, muzici i odabranim tradicionalnim specijalitetima koji će osvojiti sva njihova čula.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.



Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

kiza

Sad mi je jasno zasto mu je pre neki dan zasmetalo ono sa ivanovim komentarom za sahtove...

SERIJE