Beograd očarao i Amerikance

K. M.

26. 11. 2015. u 23:07

Srpska prestonica na drugom mestu liste skrivenih dragulja Evrope

Београд очарао и Американце

Beogradski noćni klubovi prepuni su mladih turista

ČUVENI američki list "USA TODAY" svrstao je srpsku prestonicu na drugo mesto u konkurenciji "skrivenih dragulja Evrope za putovanja za mlade". Iza Arhusa, najpoznatijeg univerzitetskog grada u Danskoj, Beograd je vicešampionsko mesto zaslužio svojom dinamičnošću, užurbanim i bogatim noćnim životom, ali i pristupačnim cenama za omladince.

Srpska prestonica najbolja je polazna tačka za obilazak istočne Evrope za mlade i to je samo jedan od razloga zašto se Beograd našao ispred španskog Bilbaoa, ali i rumunskog Kluža, Genta, Ljubljane, Lugana, Porta, Rige i Soluna.

- Istorijska prošlost Srbije najbolje se vidi u dinamičnoj prestonici - navodi američki list. - Mladi putnici počinju da okupiraju Beograd u želji da danju upiju kulturu ovog grada, a uveče da osete duh noćnog života.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (15)

Danac

27.11.2015. 00:54

Haha pa ljudi Århus ne moze da se poredi sa Beogradom! Taj drugi po velicini danski grad je za BG selo :)

djole

27.11.2015. 06:54

Beograd je postao ono sto je Budimpesta bila pre 20tak godina.....Bangkok Evrope. Grad sa najjeftinijim zenskim mesom. To je jedino sto interesuje turiste koji dolaze na weekend provode.

MilosBg

27.11.2015. 08:43

Ko god je imalo putovao zna da je Beograd jako ruzan i neplanski gradjen grad izuzev par ulica u centru. Nema tu nista lepo a jedino sto nas izdvaja jeste (ne)oblacenje zena i iznenadjujuca predusretljivost prema strancima

posteni

27.11.2015. 08:47

Jeftina hrana,jeftino pice,jeftine zene. Ima li jos neki kriterijum? Ili im se svidja turbo folk pa se zbog toga ludo provode?

Prodani

27.11.2015. 13:12

Prodali smo svoje fabrike, resurse, industriju tenkove rastopili sve kako je Amerika trazila, sad su samo devojke ostale da se njima zabave!

I.czar

27.11.2015. 13:18

Jadni amerikancici, nisu videli Pozarevac koji je lepsi mnogo i od Argusa i Arhusa i Air busa a i od Beograda samo tako! :P :P :P :D

Novembar

27.11.2015. 15:47

Ajte muski kompleksaski primerci.... jeftinih zena ima svuda u svetu, bilo i bice. A zar zbog onih divnih dama koje drze do sebe(sigurno ne manjakju) stranci ne dolaze?! Beograd se ne voli zbog lepote... mada ima svojih lepih delova. Beograd se voli dusom, ne ocima. A vi, mesari, posto kg vase duse?!

Nikola

27.11.2015. 17:08

@Novembar - Ради се о маничној помами према странцима као супституту за српске мушкарце, на које друштво гледа са ниподаштавањем, презиром или у најбољем случају игноранцијом. Префињене даме о којима говорите не би пристале на секс за један викенд због ког највећи број странаца долази. Уосталом, њих свакако више има на Западу него овде. Шта је вероватније: да Немица пристане на "брз" секс са Србином, или Српкиња са Немцем?

Novembar

27.11.2015. 22:00

@Novembar - Onoj kojoj hoce brz seks ne treba Nemac za isti. Ta bi se seksala "brzo" i sa Srbinom (bogatim, siromasnim zavisi od licnih afiniteta.) I prestanite da lupate gluposti vise, i generalizujete stvari tako primitivno i ograniceno.

milka

27.11.2015. 18:15

Pa ocigledno pisac ovog clanka nikad nije video Ameriku pa se uzbudio od srece. Izuzev nekoliko metropola Amerika je selendra u kojoj vladaju zakoni od pre vise stotina godina, gde su Ub, Lajkovac, Osecina....urbana sredina izuzetnog kulturnog zivota. Cak I u mnogim turistickim mestima kad padne mrak sve zamre.....