Bajko upisao titulu Zvezdi

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.11.2015.
15:21
Izvor: Sportske.net

Ljubimac severne tribine Boban Bajković poručio je da je Crvena zvezda već osvojila titulu i da preostaje da do narednog proleća posao lagano privede kraju.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Bivši fudbaler Crvene zvezde Boban Bajković uživa u odmoru i prati dešavanja u svom omiljenom klubu koji lagano grabi ka tituli prvaka Srbije.

Miljenik Zvezdinih navijača tvrdi da redovno prati mečeve crveno-belih, a mišljenja je da je ekipa Miodraga Božovića već osvojila šampionsku titulu.

"Igramo najbolji fudbal u poslednjih 15 godina, dok Partizan nikad nije bio lošiji. Titula je već osvojena, samo je bitno da se momci ne opuste. Uprava je pogodila sa strancima, ali je po mom mišljenju najveći dobitak dovođenje Grofa na klupu" kazao je za "Blic" Boban Bajković.

U prethodnoj sezoni Boban Bajković je branio mrežu Lirsa ali ugovor sa belgijskim drugoligašem nije želeo da produži jer mu nisu odgovarale finansijske odredbe.

"Još nisam našao klub. Ponude stižu, ali se još nije pojavilo nešto što bi me zainteresovalo. Ne znam ko se sve interesuje za mene, sve je u rukama mog menadžera. Nije mi bitno ime kluba, već samo da ponuda bude unosna" ističe Bajković.

Iskusni čuvar mreže u Zvezdi je proveo punih deset godina, a u crveno-belom dresu je u sezoni 2013/2014 uspeo da osvoji titulu prvaka Srbije što je njegov najveći uspeh u karijeri.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Moja Zvezda i Srbija
Thursday, 26.11.2015
20:10

Bajko to znaju svi da igramo najbolji fudbal.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 26.11.2015
19:48

Bajko kralju dobar si prognozer.

avatar
Paul Dokic
Thursday, 26.11.2015
18:37

Svidja mi se kod njega sto otvoreno govore koliko ga ne interesuje fudbal, klub, liga, drzava, samo pare :D