njuz-autor

AUTOR: urednistvo

25. nov. 2015

Maju Gojković pri povratku u Srbiju zadržali u migrantskom centru radi registracije

BEOGRAD, 25. novembar 2015, (Njuz) – Delegaciju Srbije koja se vraćala iz Irana zaustavila je patrola policije i, nakon letimičnog pregleda putnika, izdvojila predsednicu srpskog parlamenta Maju Gojković i odvela je do najbližeg migrantsko-prihvatnog centa radi registracije i prikupljanja podataka.

U policijskoj stanici kažu da su oni dužni da sprovedu takav postupak sa svakim ko se uklapa u profil migranta, što Maja Gojković u novom kostimu očigledno jeste.

Predsednica parlamenta nije zamerila patroli na ovome, rekavši da su samo radili svoj posao.

– Uostalom, šta su oni krivi, to je samo potvrda moje apsolutne moći transformacije – izjavila je Gojkovićeva i dodala – bilo je samo malo neprijatno u redu dok su svi pričali kakve su ih muke naterale da krenu na takav put, ali i tu sam se snašla. Problemi prelaženja iz jedne stranke u drugu, razvijanje filigranskog osećaja kad tačno preleteti, strepnja da li ćeš ostati na vlasti, izazvali su suze čak i kod ljudi koji dolaze iz ratom zahvaćenih područja, te su me brže bolje pustili preko reda da što pre završim formalnosti i nastavim putovanje -navela je Gojković. 

– Sada ću se vratiti mojoj sadašnjoj ulozi u parlamentu, vreme je da odložim ovaj hidžab u orman za putovanja pored kimona, ponča i toge – zaključila je ona.

Marko Somborac

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    U Srbiji samo hapse ako neko govori istinu, a sa Majom to nikada nije bio slucaj. Mora da ste joj pobrkali lik sa nekom potpuno ,,legalnom” imigrantkinjom!

  2. haha kaže:

    Isla u Iran, a nije ponela ono nindza odelo za zene.

    Nego, onaj like pored Maje je kao da je izasao iz filma “balkanski spijun”.

    1. MM kaže:

      Taj lik je sasvim slučajno rođeni brat Bogoljuba Karića…

    2. Paja kaže:

      Meni taj lik liči na Karića i pitam se, koga on zastupa tamo?

  3. patrijota bez iskustva kaže:

    Da li se to Mati Maja sprema za manastir?

  4. Рубљов kaže:

    ” ‘ладно сам рекла да сам рођена 1. јануара и да нисам члан ниједне странке! Сви су похвалили моју духовитост!”
    Сада коначно знам како се осећа прасе у Техерану – ове сам речи ја ставио маји у уста, похвалите моју духовитост…

    1. Ja sam kaže:

      Зоран би то лучше. ;-)

      1. Рубљов kaže:

        Лако се ослонити на Вашу виспреност и духовитост, стамене су…

  5. ariela kaže:

    Zena je vredna, svuda je ima pa bih je ja obukla u Kostim pcelice Maje…Pavo je svojevremeno mogao biti Seselj Ali sada nemam ideju…mozda neki trut u Vladi …a ovaj kostim isto me podseca na neku bubu…hmmm

    1. Ja sam kaže:

      Ariela, Beca ti, je li bi mogla da pcelici Maji pomognes da poleti sa vrha Beogradjanke.?
      Em vise ne bi plasila decu ispod 18 godina, em bismo dobili metro stanicu na trotoaru ispod.

      1. Ariela kaže:

        Nemoj da me zaklinjes u Bec on se pretvorio cini se na sve vise ovakvih dama na ulicama…ja sam malo u unutrasnjosti i resavamo problem sta sa Hitlerovom kucom hahaha…a jednu ovako obucenu ko Maja s jedno petoro sitne dece imam u prizemlju zgrade gde zivim…sta pricati dalje…

        1. Рубљов kaže:

          Само Ви причајте било шта даље, лепо Вас је читати…

          1. Ariela kaže:

            Hvala Rubljov..cekam novi tekst Njuza…pa kad se raspricam samo ako mi navali inspiracija…

          2. Ja sam kaže:

            Rubljov, ti si dusa umetnicka pa mi reci bi li bi mogao podneti da gledas nasu Maju, u poseti Madridu, kako prigodno obucena stoji ispred Gojine slike- njene imenjakinje?

          3. Рубљов kaže:

            Ја сам своју смрт другојачије замишљао…

  6. misa kaže:

    Pa kad moze da menja stranke,sto ne bi i garderobu.Samo me interesuje kad neka zena iz islamske zemlje dodje u Srbiju da li obuce mini suknju ili dekolte bluzu,jer to se kod nas nosi?Ili cemo se i dalje ulizivati celom svetu?Sta je sa nasim dostojanstvom,kad nas ovakvi predstavljaju

  7. Ja sam kaže:

    Maji bin sns nije potrebno da aktivira eksplozivni pojas, dok je za govornicom u skupstini, kako bi onesposobila opozicione redove. Dovoljno je da malo rasiri butkice i hemiski otrovi pocnu selektivno da deluju.

    1. Рубљов kaže:

      ..тим кораком којим активира убојно средство и стаје у раскорак, је увек испред свих – они у први мах помисле да је твор у питању, а онда већ касно буде…

  8. strani placenik kaže:

    Mi se nadamo da se nije samo Maja prijavila.
    Valjda se prijavio i ovaj pored nje ( sa sve njegovog Velikok Brata)
    Kako policija jaqvlja iz centra za migrante, Kada su je migranti videli
    odmah se vracaju kuci demoralisani .
    Jer pored ove Maje jednostavno nemaju sanse da prodju dalje.

  9. Баш Рђа kaže:

    Маја се навукла на хиџаб баш сад кад Муфтија Мухамед Јусуфспахић одлази у Ријад, на место амбасадора у Саудијској Арабији, случајно, не би рек*о. Изгледа су се була-маји у Техерану осладиле урмашице, па би да постане везир уместо везира, нови београдски муфтија. Муфљуз већ јесте, морала би и муф мало да поткреше (таки је адет у њиха), па тек онда да каже: “Ја, Абу-Маја ал-Бачкоглу, велики имам…” Машала! (текст преузет са “Вијести Уммета”).

  10. paraskeva kaže:

    Ma Maja moze kako hoce, pametna je ona…nego jusufspahic ambasador? A ko ce mu voditi firmu Islamsku zajednicu dok je na sluzbenom putu? Brat, propali fudbaler? Joooj Srbijo i Srbi i Bosnjaci….za bolje i nismo.

  11. Badina kaže:

    Dakle ovo je najkretenskije Izdanje ove budalaste zene. Da iko ima pameti oko nije valjda bi je nasavetolvali, a ona…ona nema ni zdrav razumem za ovako nesto. Stid me je da su srski predstavnici bas totalno maloumni. Zar tolike godine u dupetu Ima a bas nista nije naucila.zemljo otvorenih se…I progutaj je.

    1. Рубљов kaže:

      Дуго Вас, Бадина, није са коментаром било, радује ме што сте опет ту…

  12. iva kaže:

    Maja Zelig.

  13. voya montoya kaže:

    Ma Paraskeva Maja je ekonomski migrant,te ne znam kako su je propustili…Iz ekonomskih razloga je prelazila sve do sada poznate granice srpskog politikanstva,ali sve ima granice,pa i Srbija danas…

  14. Milos kaže:

    Tuzno je to sto ocigledno globalno indisponirani policajci nisu uopste prepoznali ”celebrity” politicarku Maju Gojkovioc koja je na svim kanalima televizije i svim novinama. Makar i u nindza kostimu. Spremite za veliki potop.

  15. ferdinand kaže:

    Ovo je odora casne sestre

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *