• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mortal Kombat - poklanjamo karte!

Izvor mondo.rs

Vodimo vas na koncert 27. novembra u Depo Magacinu!

Mortal Kombat sam protiv svih
Izvor: YouTube

Bend Mortal Kombat održaće poslednji veliki samostalni koncert u 2015, 27. novembra u Depo Magacinu sa početkom u 20 časova.

Povezane vesti

Ako želite da osvojite karte, pošaljite nam email sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Mortal Kombat" na adresu [email protected]. Najbrži čitaoci će u sredu biti obavešteni o načinu preuzimanja nagrada.

"Ozbiljni radovi su pred nama! Krajem novembra počinjemo snimanje trećeg albuma, pa koristimo ovu priliku da se poslednji put podružimo sa prijateljima uživo, na koncertu, pre nego što uđemo u studio da robujemo. Pošto smo pre dve godine imali promociju drugog albuma uz podršku benda Putrid Blood, hteli smo da na sličan način, simbolično, zatvorimo tu priču u sjajnom beogradskom prostoru, kluba: Magacin Depo. Za razliku od Antievrovizije, ovo će biti prvi beogradski koncert u zimskom periodu, ako padne sneg možemo da grudvamo hipstere preko puta, u Mikseru", poručuje benda.

Mortal Kombat Bend je metal/pank bend iz Beograda, oformljen 2009. godine, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuje svoje viđenje modernog društva i okruženje u kome živimo. Za šest godina postojanja objavili su dva studijska albuma, i jedan uživo album sa koncerta iz bašte SKC-a, održanog u maju 2013. Koncert je obeležila neverovatna atmosfera koju je napravilo preko 1000 posetilaca, a sve to je profesionalno zabeleženo i objavljeno kao DVD izdanje, koje možete pogledati na oficijalnoj YouTube prezentaciji benda. Mortal Kombat trenutno promoviše svoj drugi album od 13 baksuznih pesama "Runda 2, udri!" koji je besplatno dostupan za download na oficijalnoj internet prezentaciji benda.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.



Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Misa

Pa kako poslednji,zar ne sviraju u NS na koncertu godine?

SERIJE