Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 30.12.2009.
21:11
Vestionline A

Finale VB: Vladimir pobednik!

Pobednik trećeg serijala ’’Velikog brata’’ i osvajač nagrade od 100.000 evra je Vladimir, dok je Enisu pripalo drugo mesto.

Pobednik Velikog brata Vladimir Arsić

Pobednik Vladimir Arsić ''Arsa'' i Enis, drugi finalista, obojica su se zahvalili publici koja je došla da im pruži podršku, ali i ljudima koji su glasali za njih.

Pre proglašenje pobednika, pevačica Jelena Karleuša je zabavila prisutnu publiku novom pesmom ''Insomnia''.

  

Četvrti takmičar koji je napusti kuću ''Velikog brata'' bio je Karlo. Beograđanin je, pošto je izašao napolje, pohrlio u zagrljaj devojke Violete, koju je upoznao u ’’Velikom bratu’’.

Karlo je objasnio da će zaprositi Violetu, ali kada budu bili sami.

’’Ovo je jedinstvena prilika i to je to. Odmah bi je zaprosio, ali neću sada, zbog nje (Violete)’’, kazao je on.

Frizer iz Beograda izrazio je zadovoljstvo svojim učešćem u ’’Velikom bratu’’.

’’Gledaoci misle drugačije, moja misija je bila drugačija, ali je ovo ipak Balkan. Ja sam vanzemaljci. Ne bih ništa promenio, ušao sam u prvih tri, sve je uspeh’’, izjavio je on, i dodao da su Vladimir i Enis ’’verovatno zaslužili što su finalisti’’.
 

Jovana, jedina devojka koja se plasirala u finale ’’Velikog brata’’, kazala je da se oseća sjajno, dodavši da se najviše bojala da li će imati podršku porodice.

’’To je bio je najveći problem, jer je porodica uvek na prvom mestu. Mislim da sam ostala onakava kakva jesam od početka’’, kazala je ona, dodavši da je najiskreniji odnos imala sa Đorđem, Violetom i Kristinom.

Kraljevčanka se zahvalila medijima na tekstovima koji su pisani o njoj.

’’Hvala sedmoj sili što su pisali o meni, lepo i ružno, meni to ne smeta. Znam ko sam i šta sam’’, rekla je Jovana, istakavši da joj je Đorđe ’’samo prijatelj i bolje što je samo prijatelj’’.

Jovana je propisno ''isprozivala'' ukućanku Dragicu.

’’Ona je razmažena bezobrazna devojka, koja je mene iritirala. Toliko me je iritirala da sam je jednom ujela za nos’’, izjavila je Jovana u intervjuu.


Ona je kazala da bi volela da pobedi Arsa.

’’Enis je fin i kulturan dečko. Tu je Karlo, koji je ološ sa ulica, i Vladimir koji nosi tešku životnu priču. Volela bih da pobedi Vladimir, koji me je smarao, ali mislim da mu je najpotrebniji novac’’, objasnila je Kraljevčanka.
 

Đorđe, drugi takmičar koji je napustio kuću ''Velikog brata'', rekao je po izlasku: ’’Drago mi je da prošla gluma, da ne punimo više žutu štampu’’.

Banjalučanin je istakao posle u intervjuu da se izvinjava ocu što zbog ’’ovakve gluposti’’ nije došao na krsnu slavu, ali i ljudima koji su glasali za njega, što nije pobedio.

On je dodao da će iskoristiti popularnost da se 2012. godine kandiduje za gradonačelnika Banjaluke.

Đorđe je bio veoma kritičan prema emisiji ’’Veliki brat’’, nazvavši je ''glupošću'', ali i prema ljudima koji prate ovaj rijaliti šou, upotrebivši naziv ’’retardirana nacija’’.

’’Pogrešno je rečeno, priznajem. Mislio sam na iskrivljene vidike. Ako nekoga ne zanima koliko neko vredi, ili neku dobru stvar koju je uradio, već mu je bitnije ko je koliko puta neko nešto ružno rekao, uhvatio za dupe, jel su to retardirani ljudi?’’, objasnio je Đorđe, dodavši da je u većem delu emisije glumio.

Đorđe je istakao da između Jovane i njega nije bilo ništa, demantujući pisanje štampe da su njih dvoje vodili ljubav.

’’Nije se desio niti poljubac niti seks, ni masturbacija. Jovana i ja smo se mazili, jel je trebalo toplote izdržati sve ovo. Razlog što se ništa nije desilo nisu kamere, ni popularnost, jer je moje srce ostalo u Banjaluci na trećem spratu ispred vrata’’, kazao je Đorđe.

Prvi ukućanin koji je ispao iz finala rijaliti programa ’’Veliki brat’’ bio je Piroćanac Manuel. On je posle u intervjuu u studiju izjavio da je znao da neće pobediti.

''Znao sam da sam neću pobediti, jer sam se ponašao kako sam se ponašao. Bio sam iskren'', rekao je Manuel, objasnivši da nije narcis, već da je samo realan.

Na pitanje voditeljke da Dragica, ukućanka ''Velikog brata'' koja je ispala u polufinalu, smatra da je ona Manuelov ''objekt požude'', mladi Piroćanac je odgovorio: ''Ma daj!''.

U polufinalu, koje je bilo u utorak, od ''Kuće'' su se oprostili Danica i Radiša. 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online