Šangaj: Mari u Novakovoj polovini žreba

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igra u drugom kolu Mastersa u Šangaju sa boljim iz duela Martin Kližan – Ze Žang, odlučeno je žrebom.

Izvor: B92

Subota, 10.10.2015.

10:47

Default images
Beta/AP

Srpski teniser bi u eventualnom četvrtfinalu mogao da se sastane sa Davidom Fererom, a u njegovoj polovini žreba je Endi Mari čiji rival bi u četvrtfinalu mogao da bude Tomaš Berdih.

U trećem kolu Đoković bi mogao da se sastane sa Falisijanom Lopesom ili Dominikom Timom.

Na drugoj strani su Rodžer Federer i Rafael Nadal, čiji duel je moguć u polufinalu. Nadal bi prethodno mogao da se sastane sa Stanom Vavrinkom u četvrtfinalu, dok je Federerov projektovani rival u borbi za polufinale Kei Nišikori.

Osim Đokovića, Srbiju će na Mastersu u Šangaju predstavljati i Viktor Troicki koji se u prvom kolu sastaje sa Pablom Kuevasom, a ukoliko ostvari pobedu u drugoj rundi će igrati sa Vavrinkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: