Menhengladbah bez Hermana bar mesec dana

Fudbaler Borusije Menhengladbah Partik Herman pauziraće najmanje mesec dana zbog povrede kolena, a moguće je da će odsustvovati i do šest meseci.

Izvor: JT

Petak, 09.10.2015.

13:58

Default images
Getty Images

Herman je osetio bol u kolenu, a lekarskim pregledom utvrđeno je da ima oštećenje prednjeg ukrštenog ligamenta levog kolena.

24-godišnji vezni igrač ići će na intenzivnu terapiju koja traje četiri nedelje, a potom će ponovo biti pregledan da se utvrdi da li je potrebna operacija. Ako bude operisan, mogao bi da pauzira do šest meseci.

Herman je reprezentativac Nemačke, a ponikao je u Gladbahovoj omladinskoj školi. On je tokom prijateljske utakmice sa Sionom u septembru povredio isto to koleno.

Ove sezone je u Bundesligi zabeležio jedan gol i šest asistencija.

Borusija je sezonu u Bundesligi počela sa pet uzastopnih poraza, ali sada je u seriji od tri uzastopne pobede. Ekipa je u Ligi šampiona pretrpela poraze u prva dva kola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: