Najnovije vesti
Vesti Hronika
KRVARILA NA TROTOARU Sin isekao majci vrat, pa optužio oca

KRVARILA NA TROTOARU Sin isekao majci vrat, pa optužio oca

Marija Bjelivuk (55) pronađena je pretprošle noći sa isečenim vratom i modricama po glavi. Policija je ubrzo uhapsila njenog sina Aleksandra (27) koji je priznao napad.

677366_hro-krv
677366_hro-krv
Sin prvo optužio oca da je napao majku
Sin prvo optužio oca da je napao majku

Okolnosti pod kojima je Marija napadnuta još nisu poznate jer je ona u teškom stanju i nije u mogućnosti da govori, dok njen sin, kako saznaje “Blic”, odranije ima problema sa zdravljem. Za pokušaj ubistva majke, on je najpre optužio svog oca, Marijinog supruga.

- Mariju je policija zatekla na trotoaru kod okretnice autobusa 52 na Ceraku. Tu su je pronašli prolaznici koji su pozvali policiju i Hitnu pomoć. Žena je prevezena na VMA, gde je konstatovano da ima posekotinu po vratu nanetu nožem ili mačetom, slomljenu vilicu i hematome po glavi, što ukazuje da je najpre pretučena - kaže za “Blic” izvor iz MUP-a.

Jedino što je Marija uspela da kaže policajcima bila je njena adresa gde je odmah upućena patrola.

- Policajci koji su bili na mestu gde je Marija pronađena odmah su započeli pretragu terena i na nekoliko mesta su pronašli tragove krvi. Druga ekipa za to vreme je ušla u Marijin stan gde je zatekla Aleksandra koji se u to vreme tuširao. Kako se kasnije ispostavilo, on je u stvari pokušao da sa sebe spere tragove majčine krvi - kaže naš izvor.

Aleksandar je na prvi pogled delovao smireno. Na pitanje gde mu je majka, odgovorio je da su mu oba roditelja na Zlatiboru. Policajcu su tada pozvali telefonom njegovog oca, koji je rekao da je u Beogradu i da odmah kreće kući.

Tako je istraga i počela. Aleksandar je prvo optužio oca za napad na majku, da bi na kraju priznao da je on kriv. Rekao je da je bio napolju sa majkom, da su šetali, da je između njih izbila svađa i da ju je on napao.