Najnovije vesti
Zabava Vesti
ZVEZDE U NAJAVI Oni će nadmašiti slavu svojih roditelja

ZVEZDE U NAJAVI Oni će nadmašiti slavu svojih roditelja

Od roditelja su nasledili talenat, ali i novac, popularnost i moć. Od malena privlače pažnju javnosti i medija, ali su na dobrom putu da postanu popularniji i od svojih slavnih roditelja.

452419_bruklin-bekam-viktorija-bekam-foto-profimedia-rs
452419_bruklin-bekam-viktorija-bekam-foto-profimedia-rs

Njen otac je slavni glumac Džoni Dep, a njena majka je pevačica i manekenka Vanesa Paradi. Izgleda da je Lili Rouz nasledila talenat od oba svoja roditelja, pošto se oprobala i kao manekenka i kao glumica.

Kajli Džener

Ovih dana ova 18-godišnjakinja privlači veću pažnju čak i od svoje starije sestre Kim, i od svog oca Brusa Dženera, koji je promenio pol. U vezi je sa reperom Tigom (25), koju je započela dok je još bila maloletna. Iako je još tinejdžerka, redovno odlazi na estetske intervencije i oblači se više nego provokativno. Za razliku od sestre Kendal, koja ima manekensku karijeru, Kajli se praktično ne bavi ničim osim skandalima, i to joj je sasvim dovoljno.

Rumer Vilis

Nakon što je pobedila u šouu Ples sa zvezdama, ona je svima pokazala da ne planira da živi u senci svojih slavnig roditelja. Ćerka glumačkih zvezda Dmi Mur i Burisa Vilisa ima veliki broj pratilaca na društvenim mrežama, ali i ogroman pevački talenat, tako da je samo pitajne vremena kada će nadmašiti mamu i tatu.

Bruklin Bekam

Mnogi su pretpostavljali da će najstariji sin Dejvida i Viktorije Bekam poći očevim stopama i izgraditti fudbalsku karijeru, ali on je umesto toga „povukao na majku“ pa sada postaje sve traženiji u modnoj industriji. Već je krasio naslovne strane dva magazina, a nedavno je izjavio da bi voleo da se bavi i filmom.

Džejden i Vilou Smit

Sin Vila Smita i Džejde Pinket-Smit već je glumio u nekoliko filmova, a njegova sestra snimila je pesmu sa legendarnim Džej Zijem. Medijima su zanimljivi i zbog interesantnih i pomalo bizarnih izjava. Nema sumnje da su Džejden i Vilou žive drugačijim životom od svojih vršnjaka. Njihovo vreme tek dolazi.

Zoi Kravic

Ćerka muzičara Lenija Kravica i glumice Lise Bone, koju znamo iz serije Kozbijev šou, krenula je očevim stopama i osnovala bend po imenu Lolawolf. Pored toga, dobila je i nekoliko manekenskih angažmana, a rešila je da se oproba i kao glumica, pa se pojavila u filmovima "Divergent". Već važi za modnu ikonu zahvaljujući svom jedinstvenom modnom stilu, i na dobrom je putu da zaseni svoje roditelje.

Blu Ajvi

Ona je bila zvezda i pre nego što se rodila. Ceo svet je poludeo kada su Bijonse i Džej Zi potvrdili da čekaju bebu. Blu Ajvi je još uvek mala, ali već privlači ogromnu pažnju javnosti. Da li će poći stopama roditelja i započeti muzičku kerijeru, ili će se odlučiti za nešto drugo, nema sumnje da će uz podršku mame i tate u tome biti i te kako uspešna.

Nort Vest

Njeni slavni roditelji od malih nogu oblače je u skupocenu dizajnersku odeću, pa mala Nort već važi za ikonu stila. Mama ju je vodila na revije prestižnih modnih kuća, gde je imala čast da sedi u prvom redu, a tata je uči da svira klavir i vodi je na balet. Ovoj devojčici uspeh i popularnost su zagarantovani.